Widok

Antyperspiran dla 10cio latki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny czy jest jakis antyperspiran bądź dezodorant dla dzieci moja corka ma 10lat i od jakiegos miesiąc mimo codziennej kąpieli i zmiany koszulek pachy juz popoludniami jej śmierdzą. A jak ma wf to odrazu po szkole przychodzi myje pachy i zmienia koszulkę bo sama mowi ze czuje.
Czy są jakies delikatne, bezpieczne antyperspiraty??
A swoją drogą jak te dzieci szybko dorastają teraz. Zdążyły jej sie juz pojedyncze zasurniki i kilka wągrow :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Ci Alterra z Rossmanna. Nie zawiera soli aluminium ( uważa się, że te mogą przyczyniać się do raka piersi). Jest delikatny. Niestety nie zapewnia az tak bardzo skutecznej ochrony przed potem jak te typowe antyperspiranty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest więcej dezodorantów, które nie zawierają związków aluminium, warto po prostu poczytać skład i wybrać właśnie taki. Na intensywny zapach polecam Medispirant, do kupienia w Rossmanie i w aptekach.
Mialam ten sam problem u córki, kilka dezodorantow przetestowalysmy, ale najbj jej przypasowal CD z Rossmanna, tez bez soli aluminium itp, ale za to skuteczny!
Taķ, CD też jest OK
Medispirant zawiera sole Al
Dziewczyny ale to jest deodorant. Nie.kojarze co to jest CD z rosmanna. To taka marka cd?? Moze glupie pytanie ale nie wiem co to? Nie znam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry