Widok

Antyperspiranty, dezodoranty, plamy...

No właśnie - obiecuje się nam brak plam na czarnym, białym, fioletowym.. a potem nie dość, że są plamy to jeszcze odbarwienia na tkaninach kolorowych. Czy znalazłyście dezodorant idealny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bardzo długo używałam rexony w sztyfcie do czarnych ubrań i po jakimś czasie wszystkie czarne rzeczy zrobiły się pod pachami białe...więc nie polecam. Ostatnio używam zielonego garniera w kulce i jak na razie jestem zadowolona
A długo go używasz? Nie ma przebarwień czy coś..? Wkurzają mnie te plamiska wszystkie no i niszczą się ubrania..

alluminium to syf

Zgadza się! Dlatego ja kupuję naturalny dezodorant w sztyfcie So Sensitive do kupienia tu https://couleurcaramel.pl/dezodoranty-naturalne
Nie zawiera aluminium i syntetycznych substancji. Jest łagodny, ale skutecznie zapobiega poceniu się pach.
Kupiłam w Rossmanie sztyft mineralny- taki kryształ, który moczysz pod wodą i smarujesz na skórę. jak dla mnie super nie brudzi, wydajny, bez zapachu. polecam
mój dezodorant idealny to dezodorant aloesowy z Forever Living,mimo, że nie jest to antyperspirant, nawet mój mąż go przetestował, nie robi plam na koszulkach, neutralizuje zapach no i nie ma rakotwórczego aluminium w składzie :) nie jestem dystrybutorem, tylko zadowoloną klientką :)
V-ce mistrzyni Polski w makijażu 2012
Wizażystka Queen of the world 2011,
przedłużanie rzęs 1:1, 3D
www.mm-makeup.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ten garniera to jest właśnie mineralny
Zaraz.. ale jak działa mineralny? Nie bardzo załapałam moment moczenia.. - mnie z logiki wynika, że coś takiego może brudzić..
a ja muszę powiedzieć, że zdołałam znaleźć coś odpowiedniego dla siebie! nowy Garnier Mineral Invisible nie zostawia plam i pozostawia skórę delikatną, dokładnie tak, jak napisali. jestem bardzo zadowolona dziewczyny! próbowała któraś?
tez polecam Garnier Mineral Invisible, jeden z moich ulubionych, ostatnio ciągle kupuje :)
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
A widziałaś go ostatnio w promocji za 8,90? W Rossmanie na nią wpadłam. Widziałam też, że zrobili go w wersji w spray'u i tak się zastanawiam jak to działa. W sensie, czy równie dobrze..
Z plamami czy nie to i tak serdecznie dziękuję Wam w imieniu społeczeństwa, że używacie antyperspirantów!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja w imieniu części społeczeństwa używającej antyperspirantów, pragnę złożyć na Twe ręce podziękowanie za podziękowanie w kwestii używania przez nas owych! Gdyby uzbroić każdą Polkę w takiego Garniera - życie byłoby piękne, przyjemne, ładnie pachnące i bez plam! Czego sobie i innym życzę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam po latach poszukiwan kulke seledynowa VICHY jest droga niestety ale warta swojej ceny, nie brudzi, zero potu jak dla mnie rewelacja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam bloker ziaja - rewelecyjny i tani
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rowniez polecam sztyft mineralny, tutaj przyklad:
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=43456

Zdecydowanie polecam dezodorant naturalny HB - to genialny kosmetyk.
Plusy? Wiele, ale przede wszystkim - niezawodność. Psikam się raz i mam cały dzień święty spokój, nie dzieje się nic złego, cera zdrowa, a kiepski zapach się nie pojawia. I co, można? A wszystko klasycznymi krokami.

Słyszałam własnie, że ten sztyft mineralny jest bardzo dobry. Osobiście jeszcze go nie próbowałam, ale znam osoby, które zachwalają jego działanie. Ja zawsze używam w sprayu.

Dezodorant naturalny HB i powinno być w porządku.
Normalnie używasz na co dzień i pot się nie pojawia.
Tak przynajmniej wyglądało to w mojej sytuacji. Zmiana diametralna.
Obrzydliwy pot to naprawdę masakra.

Pot ma zapach przez bakterie a raczej rozkład ich. Nie powiem więcej bo nie chce czegoś namieszać. Dieta ma wpływ na to w pewnym stopniu.

Jeśli macie problem z białymi plamami, polecam nie antyperspirant ale bloker. Na początku używa sie go codziennie, potem mozna używac raz w tygodniu. Skutecznie eliminuje wydzielanie potu i jest szczególnie polecany osobom, które maja problem z nadpotliwością organizmu.

Od siebie polecam Medispirant:
https://www.aptekagalen.pl/medispirant-antyperspirant-roll-on-50ml

Na stronie można dostać w kulce w dobrej cenie.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (8 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

sucha skóra (73 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry