Widok
Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku.
Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie mogę trafić na dobrego.
Mam blond włoski mniej więcej do pach, trochę ten blond wyszedł mi ostatnio jak siwy - nie chce mówić gdzie ale skasowano meni naprawdę dużo i nie jestem zadowolona.
chcę zostać przy blondzie ale z taka czupryną wstyd chodzić i boje sie znowu gdzieś iść żeby nie było jeszcze gorzej.
stąd głównie prośba do blondynek - wrzućcie zdjęcia swoich włosków jakie macie i informacją u kogo farbowałyście.
Będę naprawdę wdzięczna za pomoc. :)

Mam blond włoski mniej więcej do pach, trochę ten blond wyszedł mi ostatnio jak siwy - nie chce mówić gdzie ale skasowano meni naprawdę dużo i nie jestem zadowolona.
chcę zostać przy blondzie ale z taka czupryną wstyd chodzić i boje sie znowu gdzieś iść żeby nie było jeszcze gorzej.
stąd głównie prośba do blondynek - wrzućcie zdjęcia swoich włosków jakie macie i informacją u kogo farbowałyście.
Będę naprawdę wdzięczna za pomoc. :)

Pani Marzena z ul. Chrobrego
Polecam ci fryzjerkę z salonu vs we Wrzeszczu, Panią Marzenę. Rewelacyjna, chodzę do niej od lat bo poprzednio pracowała na Morenie. Świetnie robi kolor i strzyże. Nawet moja mama zaczęła do niej chodzić bo ta fryzjerka jest super profesjonalna a ceny ma na prawdę niskie. Pracuje w takim salonie urody 'vs' we Wrzeszczu na Chrobrego niedaleko placu Komorowskiego, koło takiej dużej apteki. POLECAM
Witajcie,
Ja osobiście byłam zadowolona ..ze Studia Prestige z Gdańska (chyba nawet mają stronkę internetową), włosy robiła mi o ile dobrze pamiętam p.Basia (ale nie na 100%) i powiem Wam szczerze że chyba po raz pierwszy byłam zadowolona z fryzjera. Może nie są b.tani ale jakość musi mieć swoją cenę. Mam nadzieję że przy następnej wizycie dostanę jakiś rabat na usługi.
Ja osobiście byłam zadowolona ..ze Studia Prestige z Gdańska (chyba nawet mają stronkę internetową), włosy robiła mi o ile dobrze pamiętam p.Basia (ale nie na 100%) i powiem Wam szczerze że chyba po raz pierwszy byłam zadowolona z fryzjera. Może nie są b.tani ale jakość musi mieć swoją cenę. Mam nadzieję że przy następnej wizycie dostanę jakiś rabat na usługi.
Kapitalie farbuje wlosy p. Kasia, salo Marylin na przymorzu. Jagiellonska 8(po schodkach do gory). Jestem jej stala klientka, ostatnio amowila mnie by zrezygnowac z balejagu, i pofarbowac wlosy nowa farba z Loreala. I efekt super. Piekny zimny blond a do tego, zero smrodu. Farba kompletnie bezzapachowa.... Super
Zapraszam w takim razie do skorzystania z moich usług http://www.twoj-fryzjer.com