Widok

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku.

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie mogę trafić na dobrego.

Mam blond włoski mniej więcej do pach, trochę ten blond wyszedł mi ostatnio jak siwy - nie chce mówić gdzie ale skasowano meni naprawdę dużo i nie jestem zadowolona.

chcę zostać przy blondzie ale z taka czupryną wstyd chodzić i boje sie znowu gdzieś iść żeby nie było jeszcze gorzej.

stąd głównie prośba do blondynek - wrzućcie zdjęcia swoich włosków jakie macie i informacją u kogo farbowałyście.

Będę naprawdę wdzięczna za pomoc. :)
image
image
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
jesli preferuje pani domowe wizyty to zapraszam na gg 589192
pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
jestem wymagająca co do fryzjera , mam cienkie włosy i jak juz trafie na dobrego to się jego trzymam i taj chodzę do pana Macka z krewetki , fryzjer cos na J zaraz poszukam ale jest super , ja mam włosy do ramion i płace za cięcie 80 zł nie wiem czy to drogo czy nie a
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 31
ja chodzę do Hani "Fryzjer TAG " na świętego ducha w gdańsku.
KOrzystam z jej usług już kilka lat i nigdy w życiu jej nie zamienię :-)
www.naszekobiece.fora.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Pani Marzena z ul. Chrobrego

Polecam ci fryzjerkę z salonu vs we Wrzeszczu, Panią Marzenę. Rewelacyjna, chodzę do niej od lat bo poprzednio pracowała na Morenie. Świetnie robi kolor i strzyże. Nawet moja mama zaczęła do niej chodzić bo ta fryzjerka jest super profesjonalna a ceny ma na prawdę niskie. Pracuje w takim salonie urody 'vs' we Wrzeszczu na Chrobrego niedaleko placu Komorowskiego, koło takiej dużej apteki. POLECAM
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19
Witajcie,

Ja osobiście byłam zadowolona ..ze Studia Prestige z Gdańska (chyba nawet mają stronkę internetową), włosy robiła mi o ile dobrze pamiętam p.Basia (ale nie na 100%) i powiem Wam szczerze że chyba po raz pierwszy byłam zadowolona z fryzjera. Może nie są b.tani ale jakość musi mieć swoją cenę. Mam nadzieję że przy następnej wizycie dostanę jakiś rabat na usługi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
salon cesarski w Gdyni Orłowie (Kamil scina, farba np u Kingi) albo Alternative w centrum familia (Asia Zlotowska).
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
witaj Nikiusia, moze napiszesz do mnie na e mail, bo jak widze i Tobie i mnie zniszczono wlosy,ja mam za zolte ty zas zbyt siwe.chcialabym poznac gdzie lepiej nie isc , a ja podam Tobie gdzie ja trafilam.Przeczytaj moj watek z dzis.-moj e mail zlotko14@onet.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kapitalie farbuje wlosy p. Kasia, salo Marylin na przymorzu. Jagiellonska 8(po schodkach do gory). Jestem jej stala klientka, ostatnio amowila mnie by zrezygnowac z balejagu, i pofarbowac wlosy nowa farba z Loreala. I efekt super. Piekny zimny blond a do tego, zero smrodu. Farba kompletnie bezzapachowa.... Super
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
Super są fryzjerzy w Klinice Urody Spameed w Zieleniaku. Pracują na Lorealu a do tych farb można mieć zaufanie. Ja mam trudne włosy do farbowania-ciągle zamiast blondu wychodził mi kolor lekko żółtawy. Tam wreszcie zrobili mi taki blond jak zawsze chciałam! No i super cięcie:-) Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21
Polecam panią Kasie z Fryzjerni ul.Chlebnicka 9/10 513 00 77 99 Naprawdę warto!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15
podbijam
do kogo iść się dobrze ostrzyc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla kogos kto nie ma czasu na siedzenie u fryzjera proponuje uslugi fryzjerskie w domu,pracuje na profesjonalnych produktach,moje uslugi rowniez wykonuje profesjonalnie.Serdecznie zapraszam :) moj mail alan.kwiatkowski21@wp.pl
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam Panią Małgosię ze Studia Fryzur na ulicy św. Ducha
Chodzę od kilku lat i jest ciągle świetna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
Ja korzystam z usług Pani Ani z krewetki, kobieta ma super wyobraźnie i potrafi słuchać klientki, polecam z czystym sercem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18
Cześć,
Ja polecam Panią Magdę z salonu w Beauty Derm w Hotelu Novotel Marina w Jelitkowie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
A co myślicie o Dalii na Kołobrzeskiej?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 24
Byłam w Dalli i jestem średnio zadowolona a o nowym salonie w hotelu marina słyszałam już dobre opinie.wybieram się tam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 22
to ja tez polecam prestige na przymorzu. a agaj76 to u mnie byla dziekuje za pozytywna opinie. jestem mile zaskoczona i zapraszam. rabat bedzie na pewno .
58-553-53-30 Asia
p.s. basia to kosmetyczka notabene szefowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Zapraszam w takim razie do skorzystania z moich usług http://www.twoj-fryzjer.com
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

Porost włosów (78 odpowiedzi)

Hej. Stosujecie jakies tabletki na porost włosów ? Ja ostatnio zaczęłam zażywać ProHair. I jak na...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (146 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry