Widok

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku.

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie mogę trafić na dobrego.

Mam blond włoski mniej więcej do pach, trochę ten blond wyszedł mi ostatnio jak siwy - nie chce mówić gdzie ale skasowano meni naprawdę dużo i nie jestem zadowolona.

chcę zostać przy blondzie ale z taka czupryną wstyd chodzić i boje sie znowu gdzieś iść żeby nie było jeszcze gorzej.

stąd głównie prośba do blondynek - wrzućcie zdjęcia swoich włosków jakie macie i informacją u kogo farbowałyście.

Będę naprawdę wdzięczna za pomoc. :)
image
image
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
ANIA TERAZ PRACUJE W POINT http://salonpoint.pl/info/firma
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja ci polecam Quiris w Brzeźnie poczytaj tam też opinie-ale ja jestem bardzo zadowolona jeśli chodzi o kolor i cięcie !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Fryzjerka z linku powyżej ma napisane "Stylista fryzur od ponad 20 lat" a obok znajdziemy jej rok urodzenia 1984 hmm z obliczeń można wywnioskować że ma 29 lat. Pierwszy raz spotkam się że można zacząć pracę w salonie fryzjerskim już w wieku 9 lat ... gratulację ...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
szymon niemczynski grobla I 13 jest tam taka pani ktora iest Ukrainka, nie pamietam jak ma na imie -pani Regina? ale jest cudowna! jestem z mazur i pojechalam w nieznane klimaty fryzjerskie i trafilam do tej pani, bardzo ladnie mnie ostrzygla i ulozyla wlosy ("niedbaly" wpleciony warkocz) wygladalam cudownie, zaluje ze do tej pani mam tak daleko, cale zycie marzylam o takiej fryzjerce, ktora ma wyczucie, za duzo nie gada i nie przesadza z lakierem, trzyma sie naturalnego stylu kobiety
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Barbershop ul. Garncarska 7/8/9

ja tam chodze i jestem zadowolony moja żona chodzi do anety i bardzo sobie ją chwali ceny umiarkowane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
smiech na sali ! profesjonalistki? ciekawe ktora bo na pewno nie wredna Beatka
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
A mają w którymś zniżki dla studentów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W salonie Bogna na starówce i we wrzeszczu są rabaty studenckie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
ja bardzo polecam panią karoline z ul rzeczypospolitej ,potrafi dobrze sie zająć włosami słucha i doradza.wCZEŚNIEJ MNIAŁAM BALEJAGE A a teraz mam piekny blond kolor bez rozjaśniania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
tak http://www.kubickae.pl byłam dzisiaj i jestem bardzooooo zadowolona
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Co sądzicie o salonie fryzjerskim Diamond?? Warto czy raczej nie?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
tak pracuje w studio loreal w baninie http://www.kubickae.pl
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
Długo szukałam profesjonalnego Fryzjera, prawie dwa lata chodziłam od salonu do salonu (w Gdańsku)
Za każdym razem to kolor nie ten to złe ciecie to wymówki nie da się tego zrobić.
Większości przypadków byli to mężczyźni, wielcy mistrzowie którzy każą na siebie mówić STYLIŚCI.
Po latach stwierdzam ze większość facetów i ich dobór koloru daje dużo do życzenia tym bardziej ze ich fachowość oparta była 3-4 miesięcznym szkoleniem a nie wieloletnia szkolna praktyką.
Przez przypadek trafiłam to pani Wiesi z Wrzeszcza obok rynku i to był strzał w dziesiątkę. Idealne ciecia profesjonalne podejście i super dobór koloru REWELACJA. Podpytując obok siedzące klientki dowiedziałam się ze Pani Wiesia szkoli się u znanych szkoleniowców Polskich jak i Włoskich i Hiszpańskich. Jej klientkami są nawet kobiety ze stanów.
Jedynym minusem to terminy, zbyt wielu chętnych.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 17
jak nazywa się ten salon?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Tomka Szpiec na Ogarnej w Gdańsku. Zadowolona klientka - pięknie dobrany kolor:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
ja też chciałabym poznać nazwę tego salonu :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ewelinka masz racje Tych pseudo Stylistów po kursach fryzjerskich tez mam dość. Mistrzowie jednej fryzury !!!
Chętnie poznałam bym fryzjera obok rynku o którym mówisz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ten zakład to BOGNA prowadzony przez Pana Adriana
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Rynek jest przy ulicy Wyspiańskiego, wystarczy wpisać w google fryzjer a Pani Wiesia jest tylko jedna.
Pozdrowienia dla kumatych
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Retro Atelier
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Moda i uroda

Krem nawilżający 40+ (31 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Opakowania kosmetyczne (13 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

do góry