Widok

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku.

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie mogę trafić na dobrego.

Mam blond włoski mniej więcej do pach, trochę ten blond wyszedł mi ostatnio jak siwy - nie chce mówić gdzie ale skasowano meni naprawdę dużo i nie jestem zadowolona.

chcę zostać przy blondzie ale z taka czupryną wstyd chodzić i boje sie znowu gdzieś iść żeby nie było jeszcze gorzej.

stąd głównie prośba do blondynek - wrzućcie zdjęcia swoich włosków jakie macie i informacją u kogo farbowałyście.

Będę naprawdę wdzięczna za pomoc. :)
image
image
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Adikari ul. Ogarna polecam Agatke :)
usiadł, i wytrwale czekał...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja polecam Alternative, prawdziwi profesjonaliści, włosy po myciu się same układają. Pani Aga z salonu we wrzeszczu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 19
a ja nie wierze tym niezalogowanym osoba,pewnie jakas reklama!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie koniecznie, ja czasami również pisze z nie zalogowanego nicka ale zawsze podpisuje sie swoim. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
świetne dziewczyny pracują w studi tag polecam ja też tam chodze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja polecam fryzjerki z Salonu Beata na Obr.Wybrzeża 6B. Jestem ich klientką od kilku lat i polecam.Profesjonalistki z super pomysłami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pani Emilia salon na" Chełmie "Duet bardzo ładnie i profesjonalnie.polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
Witam.
Jestem blondynką, z bardzo ładnym zimnym odcieńiem ( na ulicy jestem zaczepiana gdzie robie włosy ) i zdrowymi włosami, przed tem każdy mi palił moje biedne włosy rozjaśniaczem, okazuję się że farbą też mozna uzyskać ładny blond bez dobijania włosów. Takim sprytnym Fryzjerem okazał się P. Piotr z DIAMOND na Przymorzu, młody, skromny, bardzo się stara a ceny są bardzo ok i bardzo fajny salon, polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 22
POLECAM STUDIO URODY LEA NA SUCHANINIE

studiourodylea.pl :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
POLECAM P.IWONĘ W SALONIE BELLESA NA ŻABIANCE UL.GOSPODY 19 (obok ERGO ARENY),robi swietny baleyage i super strzyze,ja jestem bardzo zadowolona!!!
http://bellesa.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Fryzjer Enna P. z dojazdem do domu. Moje namiary: aqooku@10g.pl
Wszystkim zainteresowanym podeślę zdjęcia upięć, a także fryzur.

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Mam pytanie - Czy w teym zakładzie fryzjerskim pracuje może pani Monika, która kiedys pracowąła na Morenie w zkł. Dana? .Bardzo wdzięcnz abyłabym za uzyskana odpowiedz. dziekuje serdecznie D.Z.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdansk ujescisko przemyska 41 a , fryzjer z dlugoletnim doswiadczeniem ,
niskie ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23
Zgadzam sie.Dziewczyny sa fajne.Zawsze doradzą i nie zrobią ci czegos na glowie w czym bedziesz zle wygladac.Ja osobiście chodze do p.Moniki ale p.Beatka tez mi pare razy robiła włóski i byłam zadowolona.Do tego super myja glowe.PEŁEN RELAKS!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja polecam Panią MAJĘ salon Wrzeszcz ul. Mickiewicza obok Placu ks. Komorowskiego na przeciwko dużego Kościoła.
Tyle razy ile Pani Maja ratowała moje włosy po wizycie u innego fryzjera! Jest rewelacyjna przemiła zawsze uśmiechnięta jej ręce są bezcenne! a za ścięcie zapłaciłam dziś niecałe 25 zł...
Farbowania nie próbowałam.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 11
polecam Barbershop w gdańsku na ul. Garncarskiej 7/8/9 http://www.barbershop-gdansk.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18
Dla zainteresowanych proponuje usługi domowe.
Więcej informacji przez telefon. 507022049 Asia.
Pracowałam w Prestige na przymorzu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Barbershop nie polecam, jestem roszczarowana
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
same autoreklamy :(
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam sie:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Moda i uroda

Porost włosów (78 odpowiedzi)

Hej. Stosujecie jakies tabletki na porost włosów ? Ja ostatnio zaczęłam zażywać ProHair. I jak na...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

do góry