Widok

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku.

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie mogę trafić na dobrego.

Mam blond włoski mniej więcej do pach, trochę ten blond wyszedł mi ostatnio jak siwy - nie chce mówić gdzie ale skasowano meni naprawdę dużo i nie jestem zadowolona.

chcę zostać przy blondzie ale z taka czupryną wstyd chodzić i boje sie znowu gdzieś iść żeby nie było jeszcze gorzej.

stąd głównie prośba do blondynek - wrzućcie zdjęcia swoich włosków jakie macie i informacją u kogo farbowałyście.

Będę naprawdę wdzięczna za pomoc. :)
image
image
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od 3 lat strzygę się u Justyny w Spameed. Mogę śmiało polecić. Nie pamiętam dokładnie ile płacę, bo chodzę średnio co 4-5 miesięcy, ale będzie w okolicy 60-70zł. Mam włosy do łopatek, które skracam zwykle do ramion. Nie farbuję. Dziewczyna zawsze doradzi. Kiedy mówię, że to mi się opatrzyło, próbuje doradzić i dobrać coś od siebie. Poza tym nie jest gadułą nawijającą o swoich dzieciach lub klekoczącą z koleżankami.
Korzystałam wcześniej z usług kilku fryzjerów, ale tam wracam od kilku lat. Oczywiście opinia zależy od indywidualnych oczekiwań i każdy wyrobi sobie własną. Niemniej polecam Panią Justynę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
O tak to prawda,mieszkam w tej okolicy, dlatego sprobowalam faktycznie rowniez polecam.Bylam swiadkiem robionego pryey pania Maje baleage cos pieknego!!!! wejdz i sama sprawdz!!!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 11
Witam, poszukuję Pana Krzysztofa, który pracował w Retro Atelier we Wrzeszczu, czy ktoś wie, gdzie się przeniósł?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dalia na Kołobrzeskiej jest rewelacyjna ! Tylko trzeba wiedzieć do której Pani się zapisać. Polecam Sandrę ma talent w rękach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17
Polecam Nataszkę- z Ukrainy, do niedawna pracowała w Jacques Andre koło krewetki, teraz przyjmuje we Wrzeszczu, to chyba salon Loreal- tam, gdzie kiedyś była restauracja Newska. Świetnie strzyże, bombowo zmienia kolory i super doradza; chodzę do niej od trzech lat i nie wyobrażam zmienić fryzjera:) Do tego jest bardzo fajna w kontakcie, bezpretensjonalna i miła. Taka super normalna.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 30
Polecam Dreams gdańsk ul. Okulickiego, solidna robota, długoletni staż, przystepne ceny. Korzystamy rodzina z usług już 10 lat. Godni polecenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Otworzyl swoj zaklad fryzjerski ul. Garncarska 30
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witam,
ja obecnie mieszkam w Gdańsku, ale do fryzjera jeżdżę do Pruszcza. Polecam salon fryzjerski Anna - http://www.fryzjer-pruszcz.pl Miałam podobny problem jak Ty, po przenosinach do Gdańska poszłam do innej fryzjerki i włosy wyszły pod siwy deseń. Wróciłam do mojej poprzedniej fryzjerki i wszystko wróciło do normy. Pomimo tego, że raz na jakiś czas kawałek trzeba podjechać to jestem zadowolona, bo włosy dla kobiety znaczą bardzo dużo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jeśli szukasz dobrego fryzjera musisz zwrócić uwagę na kilka rzeczy. Tutaj fajnie to wyjaśniono http://www.tosor.pl/dobry-fryzjer-jak-szukac-651/ Tak na prawdę nawet fryzjer uczy się Twoich włosów więc za pierwszy razem może mu nie wyjść farbowanie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
wysokie ceny ..nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Alternative (salon na przymorzu) koniecznie p. Agnieszke Pyzyk - stylistke. Jest rewelacyjna!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
polecam Barbershop w gdańsku na ul. Garncarskiej 7/8/9 http://www.barbershop-gdansk.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Czy polecacie salon Prive, czy Jacques Audre? Nie wiem który wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Czy ktoś się orientuje gdzie obecnie pracuje Pani Marlena (blondynka, krótkie kręcone włosy)? Wcześniej pracowała w salonie Alternative w ch familia. Niestety już nie można jej tam zastać;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czy ktokolwiek wie gdzie pracuje obecnie pani Olga Kaczmarek? Wcześniej pracowała na ul. Skarżyńskiego na Zaspie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
a ja nie polecam tego salonu nie wiem kto mi ciął włosy (pani miała ciemne długie włosy i szła na jakaś imprezę do Sopotu bo cały czas to przezywała w rozmowach telefonicznych między cięciami moich włosów)ale przez rok męczyłam się zanim udało mi się uzyskać normalnego pazia, a każdy fryzjer pytał się kto mi zrobił taka "czapeczkę":(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jacques Andre bynajmniej w Centrum Gdańska - nie polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Matejki 23, GDAŃSK
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Znam jednego Pana który jest kolorystą i mogę rzec że jest mistrzem blondów. Mam robiony kolor właśnie u niego ale niestety nie mam zdjęć ... Mateusz Olszewski bo o nim mowa przyjmował w CH na szadółkach ale chyba już go tam nie ma i z tego co wiem będzie przyjmował w studio w baninie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

do góry