Widok

Apel do właścicieli psów

Szanowni właściciele psów (nie wszyscy), bardzo proszę o zwrócenie uwagi na to gdzie wyprowadzacie swoje zwierzaki i gdzie one się załatwiają.
Szanuję wasze prawo do posiadania zwierzaka, i oczekuję tego samego od was w stosunku do mnie. Wyprowadzacie je i pozwalacie by się załatwiały pod byle którym płotem lub tez nie, byle tylko dalej od siebie.
Ja wiem, że mieszkamy na wsi, ale minimalny szacunek w stosunku do innych jest wskazany choćby ze względu na poprawność stosunków sąsiedzkich.
I argumenty, że 4m od płotu pies może robić kupę są niepoważne najdelikatniej mówiąc (pani od wilczura doskonale będzie wiedziała o kogo chodzi jeśli to przeczyta).
Chciałbym w takiej formie zaapelować do właścicieli czworonogów (nie do wszystkich, bo są wśród was w większości ludzie odpowiedzialni ) byście przez pryzmat miłości do zwierząt nie zapominali o innych.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3
A co mi zrobisz gdy pastuszka elektrycznego mam do wypasania bydła. A jak będziesz łazic po pastwisku puszczę luzem ... reszty się domyśl.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
(as) czy możesz podac adres? oszalels chyba. przyjadę natychmiast z stow ochrony zwietrzat i policja. natychmiast to zlikwiduj. masz chyba zaburzenia jakies. zresztą i tak znajdziemy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
Rozumiem, że na ogrodzeniu masz tablic informujace, iż jest ono pod napięciem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
To forum to coraz większe dno. Poziom zerowy. Ludzie ogarnijcie się...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niesamowity poziom dyskusji, cos na obraz kupy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie wiem jak twoje dzieci,ale moje załatwiają swoje potrzeby fizjologiczne w toalecie.Wielbicielko psich kup,dowiedz się więcej na temat prądu i wtedy zacznij się wymądrzać.Podaj adres to podwiozę ci to co mają sąsiedzi pozostawione przez psy wyprowadzane przez "intelektualistów".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
a żonę?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
czy jak dzieci (jesli masz) robia rumor/ hałas, to tez traktujesz pradem?i generalnie, kogo jeszcze traktujesz pradem i dlaczego?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
6v nie robi krzywdy zwierzakom tylko je odstrasza,działa jak pastuch elektryczny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam dosyć zwracania uwagi takim tępakom jak ty,zwierzęta szybciej to załapały.I nie porównuj tego do Oświęcimia,miej szacunek dla tych co tam zgineli niedouczony matole!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
drut, prad? Oświęcim? zreszta tak niektorzy o czesci banina mówia. zwracaj uwage osobiscie, to jest odwaga cwany gapo
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja mam pociągnięty cieniutki przewód miedziany po całym ogrodzeniu,a drugi w trawie przed posesją.Oba są podłączone do akumulatora 6v.Psy i koty z daleka omijają moją działkę. Mam czysto i spokój,polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
E tam stary bądź prawdziwym hardcorem zdejmij gacie i w****** mu się pod furtkę :D

Ludzie tu jest wieś ja swojego psa prowadzam na łąkę i mam w d*pie sprzatanie po nim jak zaraz rolnik z gnojem przejedzie tu sie wysypie tam sie wysypie... jak macie problem wracajcie do swoich blokow w miescie gdzie na jednym pietrze piedzesiat kilogramowych pindli mieszka i kazdy sr* pod klatka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
JA ROZŁĄDUJĘ TEN HEJT.

Jezeli ktos jest zainteresowany sterylizacja pieska lub innego stworzonka to polecam AKCJA STERYLIZACJA 2016. I nawet mamy na miejscu gabinet.
pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro masz wywalone, to napisz gdzie mieszkasz. Będę ci szambo na działkę podrzucał. Pewnie wiesz, że na wsi się tak robi. Masz łopatę, to dasz radę :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szanowni Panie. A co pan powie Na temat wyslania sasiadow gnoju Na pola 1 metr of domu? To stolec wam nie przeszkadza? A jezeli Pani wyprowadza PSA Na swoja dzialke to tobie nic do tego!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziś w Chwaszczynie na chodnik narobił koń! A właściciel nie raczył posprzątać! O tempora, o mores!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja mam wywalone. To jest wieś. A psie klocki i tak ulegną biodegradacji. Nie dajmy się zwariować. Poza tym mój pies robi na rzadko, więc jak mam to zebrać. Zresztą nigdzie nie widziałem regulacji prawnych nt. sprzątania psich odchodów na wsi. Takie regulacje są ustanawiane lokalnie w dużych miastach. Pod moim domem też inne psy sr*ją i trudno. Nie będę z tym walczyć. Nic mi się nie stanie jak wezmę raz na jakiś czas łopatę i posprzątam wokół swojej posesji. Pozdrawiam normalnych właścicieli psów.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12
Prawde mówiąc to jest argument.
Przepisy nakazują pewne rzeczy, więc infrastruktura powinna je umożliwiać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ale tu jest wieś.Troszkę poniosło miastową.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry