Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
TAK wątek zamknięty Profesjonalny, fachowy personel. Dobrze zaopatrzona apteka. Kiedyś...
~Janusz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2015

samosion - opinia wątek zamknięty Brak mi słów, kupiłam w tej aptece krem, zapłaciłam za niego 46zł, w innej...
~samosion
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 października 2014

beznadziejna i niekompetentna obsługa-stara farmaceutka popełniająca błędy wątek zamknięty Byłem w wyżej wymienionej aptece dnia 30 września po lek przeciwpadaczkowy,na...
~Paweł
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 listopada 2011

zdzierstwo wątek zamknięty Cena kwasu foliowego proponowana przez producenta to 14zl za 250 tabletek....
~K.K.
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 stycznia 2009

bardzo niemila pani, szok wątek zamknięty Niedziela wieczor, przyszlam po cos na grype dla meza, spokojnie stalam w...
~Kasia Feldmann
-

dodano: 16 października 2011

skarga wątek zamknięty Często zaopatruję się w leki właśnie w tej aptece i zawsze byłam zadowolona z...
~Hanna Konkol
-

dodano: 16 października 2011

bardzo fajnie wątek zamknięty Kupiłem w aptece preparat przeciw wypadaniu włosów, a wszystko dzięki bardzo...
~Tadzik
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 lipca 2010

Dermokonsultantka wątek zamknięty Bardzo dobrym pomysłem na jaki wpadła apteka jest zatrudnienie pani...
~ksa
-

dodano: 30 czerwca 2010

Czemu to się nazywa apteka? wątek zamknięty Nazwa 'Apteka' jest nie na miejscu. 90% towaru to maseczki, kremiki pod...
~Andrzej z wąsem
-

dodano: 25 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

9

wątków

do góry