Widok
pilnie pozbędę się komody takiej jak na zdjęciu http://photos01.istore.pl/12928/photos/big/545204.jp
wizualnie w dobrym stanie. Można do mnie podejść, obejrzeć i ocenić.
GG3196921
wizualnie w dobrym stanie. Można do mnie podejść, obejrzeć i ocenić.
GG3196921
może tak... ale myślę, że głównie dlatego, że nie napiszesz konkretnie czemu blok stracił gwarancje... tylko napiszesz "blok nie ma gwarancji... była o tym mowa"... jak kogoś nie było na ostatnim zebraniu to może o tym chyba nie wiedzieć... ale Ty wiesz... a nie powiesz...
Ostatnie zebranie było o chorej godzinie... w środku tygodnia 17.30 to nie najlepszy pomysł na zebrania...
Ostatnie zebranie było o chorej godzinie... w środku tygodnia 17.30 to nie najlepszy pomysł na zebrania...
ludzie jak nieformalny zarząd naszego bloku robiło zebranie o 22:00 to też była mowa że nie ta godzina że za późno godzina nie ma tu nic to tego jak by zależał to byś przyszedł poinformowano 7 dni szybciej Ale oki różnie bywa podstawa tel do marki masz prawo się zapytać co było i o co chodzi z tą gwarancją ?? a tak reasumując to chodzi o to że firma R.... Nie dopilnowała przeglądów nie ubezpieczyła budynku i tak dalej zadzwoni powiedzą ci masz to tego prawo by wiedzieć co było na zebraniu na forum otwartym lepiej nie piszmy szczegółów a tak a pro-po forum to słyszała że lada dzień zarząd ma podać nasz prywatne forum .
lol nie stresuj się tak :) Czy ja gdzieś pytałem o co chodzi z tą gwarancją? Chyba nie... napisałem tylko zdziwionemu www czemu ludzie dają mu minusy... nikt nie lubi gadania na zasadzie ja wiem, Ty nie wiesz, ale zamiast wytłumaczyć czemu napisze kąśliwe "była mowa o tym na zebraniu"... co do 22.00 to też nie normalna godzina (aczkolwiek mi pasowała)... ale zrozumcie ludzi, którzy pracują od rana do wieczora... według mnie Ameryki nie odkryje najlepszą godziną jest 18.30... na pewno nie będzie takiej godziny, żeby zadowoliła wszystkich... ale wystarczy, że wejdziesz na strony zapowiadające wydarzenia kulturalne hswgdynia wck wejherowo teatr muzyczny i zobaczysz, że przed 18.00 w tygodniu nikt nie organizuje żadnych wydarzeń... jak myślisz dlaczego?
http://photos01.istore.pl/12928/photos/big/545204.jp plus "g" na końcu linka- nie mogę wkleić w całości ze względu na blokadę antysmową :)