Widok

Aquasfera cz. II

Nowy wątek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a Ty "lola" byłas?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie nie byłam :(
No ja też :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ale coś chodzi o ty by podziękować za wkład i prace naszej trójki z zarządu ???? czy coś takiego ????

pomysł fajny końcu dużo zrobili dla nas i to bez interesownie
i prywatne forum założą :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jak najbardziej jestem za :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mamy nowego administratora od 1 kwietnia ale czemu nikt nie sprząta na klatce??? Czy firma Marka nie oferuje takich usług?....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Może zapytajmy nowy zarząd jaką umowę podpisali, czy na samo administrowanie czy też na inne usługi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pytałam dziś jedną z Pań z zarządu i mówiła tak że podpisali na administrowanie zaś Marka wynajmuje i robi casting na Firma sprzedająca w Czartek posprzątała u nas Firma która sprząta bloki Marki na terenie redy ale nie maja jeszcze z nami umowy sama umowa będzie podpisana na pewno w poniedziałek Więc spokojnie sąsiedzi zmiana administratora wiąsze się z wieloma aspektami miedzy innymi z wyporem firmy sprzątającej i podpisaniem na nowo umów z koksikiem nadanie regonu i NIP-u poukładanie i posprzątanie spraw po Red-polu

SERWIS SPRZĄTAJĄCY BĘDZIE SPOKO DAJMY IM JESZCZE PARĘ DNI OKI
!?!?!
:p
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie czekajmy! Nie wazne ze minely 2 dni robocze i swiateczny poniedzialek! Zarzucajmy im juz w czwartek ze nikt nie sprzata! 4 kwietnia to oni juz powinni miec przygotowane rachunki za caly kwiecien w przod, odebrane wszystkie dokumenty od redpolu, rozliczone wszystkich mieszkancow i podpisane wszystkie umowy wedlug Was! Zenada co tu niektore osoby pisza. Z jednej strony smiech mnie ogarnia jak to czytam a z drugiej to jest przykre jakich sasiadow mam. Loza krytykujacych wszystko i wszystkich szydercow. Tyle.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
No rzeczywiscie mamy sasiadów...nawet sie kurka nikt nic nie może zapytać bo zamiast odpowiedzieć normalnie zwyzywa się ich od niewiadomo jakich...Gratuluje alonzo za profesjonalną wypwiedź...
Wystarczylo nakreslić co i jak a nie glupkowato komentować! Pkaż mi jeszcze w ktorym miejscu jest krytyka bo chyba nie widzę...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja zawsze jestem wdzieczny ludziom, ktorzy chca sie zaangazowac - czy w zarzad czy w dzialania wspolnoty. Wiekszosc z nas albo na to nie ma czasu, albo odwagi albo... czegos jeszcze innego.

Poczatki sa zawsze trudne i nie wymagajmy by od razu pierwszego dnia wszystko bylo porozliczane, posprzatane itp.

Ja kontaktowalem sie dwukrotnie z firma MARKA telefonicznie, w swoich sprawach i obsluga Klienta byla bardzo profesjonalna. Otrzymalem informacje o jakie mi chodzilo, szybko i sprawnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
chciałabym podziękować przemiłemu sąsiadowi, który tak ładnie i konsekwentnie dba o przestrzeganie zakazu parkowania na miejscach uprzywilejowanych. Ochrona wie, kto tam parkuje i w razie czego zawsze może poprosić o przestawienie samochodu, ale nie- lepiej zadzwonić po policję. Żeby było śmieszniej- po interwencji policji zwolnione miejsce stoi puste wnioskuję zatem, że robi to osoba, która sama uprzywilejowana nie jest a pieni się dla zasady. Róbmy tak dalej to w przypadku poważnego wezwania zostaniemy zignorowani.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jak mowilem. Przykre...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a mnie to nie dziwi wcale, skoro można kogoś bluzgać na forum anonimowo to jak widać można też bluzgać w inny sposob. Zamiast sobie pomagać to sobie utrudniajmy... Powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
To jest chyba domena Polaków, że ciągle sobie tylko utrudniają i szukają dziury w całym :/ http://www.notariusz-wieslalakusba.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
czy ktoś z Państwa podłączył telewizor do gniazdka z napisem TV? Czy ta antena w ogóle działa?
Niestety z samych kabli nie da się nic pooglądać. Trzeba podpisać umowę z Plast-Comem lub Chopinem aby coś było.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kup niewielka antene DVBT i bedziesz odbierac TV cyfrowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jak tak wszyscy zaczna kupować anteny DVBT i ,,talerze" to nasz blok będzie niedługo wyglądał jak stara kamienica (las kabli i anten ) , już wisi kilka a potrzeba nam jeszcze ... nie lepiej tak pisze Bartek podpisać umowę z CHOPINEM czy Plast Comem, ja mam pakiet 3 w 1 , cyfrowo, HD, szybko i dość tanio.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak bede mial ochote to zamontuje i 3 talerze naraz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
do góry