Widok
nie sadze by kogokolwiek oprocz mnie ruszalo to ze sie 'wsciekasz'. Ja jestem wstrzasniety i zszokowany! popieram i gratuluje miana pierwszego osiedlowego czy tam okiennego (jak zwal tak zwal) straznika porzadku. Mimo ze jest to domena bardzo starych blokow to i w naszym sie ktos taki znalazl. Chwala Panu! gratuluje i zachecam do dalszej owocnej pracy! Dzwon na psy od razu jak zauwazysz nieprawidlowosci a nie sie piescisz z bandyctwem! Bez litosci! Co sie bedziesz wsciekac, trzeba dbac o zdrowie! pffff
PS: bluahhahahahaha
PS: bluahhahahahaha
Prąd pewnie co miesiąc, skoro kwota i połowę mniejsza niż w Redpolu. A wytłumaczcie mi proszę, bo ja blondynka jestem, dlaczego płacimy za konserwację windy i fundusz remontowy, skoro i winda i blok są na gwarancji? Z poprzednimi mieszkaniami u innych deweloperów tak nie miałam...
i jeszcze jedno (pytanie godne blondynki) - tę kasę za zarządzanie można sobie doliczyć do czynszu czy płacić osobno?
i jeszcze jedno (pytanie godne blondynki) - tę kasę za zarządzanie można sobie doliczyć do czynszu czy płacić osobno?
czemu płacimy za remontowe już teraz oki tłumaczę to jest tak jak z autem jak się popsuje rozrząd czy też coś innego w aucie to trzeba kasę wyłożyć by naprawić i analogicznie z budynkiem jak już się zakończy gwarancja i nagle nie wiem polecą wszystkie żarówki lub np. będzie trzeba odmalować ściany to idzie z naszej kasy nagle trzeba będzie wydać np. 5 tyś i na mieszkanica wyjdzie nagle remontowe 50 zł albo co gorsza 100 zł nie dasz z kieszeni nagle a jak przez rok po 0,50 gr za metr płacisz
do lżej to robimy z głową zbierając teraz co nie ?????
do lżej to robimy z głową zbierając teraz co nie ?????