Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Emilia - ocena Cudowne miejsce dla ciała i ducha. Polecam
~Emilia
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 21 sierpnia 2024

Grażyna - opinia wątek zamknięty Właścicielka przy sprzedaży vouchera za kilkaset zł miła, natomiast przy...
~Grażyna
2

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 17 kwietnia 2023

relax na 100% wątek zamknięty genialne spa! Wybrałam się z mężem na walentynkowy pakiet relaxujący. W skład...
~Marysia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 lutego 2018

Pakiet dla dwojga wątek zamknięty Otrzymaliśmy z mężem zaproszenie do Arcadii na pakiet zabiegów dla dwojga....
~Paulina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 listopada 2016

cudowne 50 minut!!! wątek zamknięty Prezentem urodzinowym dla mojej przyjaciółki a przy okazji i dla mnie był...
~AniaM
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 września 2015

BAJKA!!! wątek zamknięty Cudownie wykonywane masaże, w rękach pani Anety czułam się jak w niebie:-) Za...
~Agata
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 marca 2015

profesionalistki wątek zamknięty Naprawde mila i profesionalna obsluga wyszedlem nowo narodzony a naprawde...
~damian
-

dodano: 2 marca 2015

Masaż- Polecam wątek zamknięty Dostałam na urodziny bon upominkowy do wykorzystania w Arkadii. Zdecydowałam...
~Klientka
-

dodano: 10 stycznia 2015

Masaż- Polecam wątek zamknięty Dostałam na urodziny bon upominkowy do wykorzystania w Arkadii. Zdecydowałam...
~Klientka
-

dodano: 10 stycznia 2015

Bardzo polecam. wątek zamknięty Byłam tam kilka razy i za każdym razem było równie miło, przyjemnie i...
~Adria
-

dodano: 11 września 2014

Masaż klasyczny kręgosłupa wątek zamknięty Super wykonany , wystrój , atmosfera wszystko jak najlepszym porządku....
~Ewa
-

dodano: 27 sierpnia 2014

Masaż wątek zamknięty Masaż super wykonany i bardzo starannie , wystrój super, atmosfera bardzo...
~Ewa
-

dodano: 27 sierpnia 2014

Makijaż wątek zamknięty byłyśmy z koleżanką na andrzejkowym Makijażu. Wyszło bajecznie:) Pani...
~Natalia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 grudnia 2013

Rewelacja! wątek zamknięty Wybrałam się tam niedawno i nie zawiodłam! Profesjonalne podejście do...
~Daniela
-

dodano: 2 października 2013

Rewelacja! wątek zamknięty Wybrałam się tam niedawno i nie zawiodłam! Profesjonalne podejście do...
~Daniela
-

dodano: 2 października 2013

Polecam zabiegi: BHS oraz ultradzwięki wątek zamknięty Zabieg BHS ujędrnia ciało i przyspiesza efekty ćwiczeń na siłowni. Efekty są...
~Stała klientka
-

dodano: 30 września 2013

Polecam zabiegi: BHS oraz ultradzwięki wątek zamknięty Zabieg BHS ujędrnia ciało i przyspiesza efekty ćwiczeń na siłowni. Efekty są...
~Stała klientka
-

dodano: 30 września 2013

Godny polecenia wątek zamknięty W kwietniu wykupiłam karnet na zabiegi masażu próżniowego, efekty są naprawdę...
~jula_80
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 maja 2013

Gorąco polecam fale radiowe!!! wątek zamknięty Jestem stałą klientką Arcadii SPA, skorzystałam z serii 10 zabiegów fal...
~Helena
1

dodano: 23 września 2012

Kasia - opinia wątek zamknięty Pani Anetka robiła mi paznokcie u rąk u stóp i jestem bardzo zadowolona miła...
~Kasia
-

dodano: 9 września 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry