Widok

Art. dla psa i kota

Art. dla psa i kota
Artykuły dla czworonogów z likwidacji sklepiku. Cały pozostały dostępny asortyment został przedstawiony na zdjęciach.
Nie odpowiadam na SMS. Kontakt wyłącznie telefoniczny. Dzwonić proszę od godziny 9:00 do 21:00.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka jest cena kosza?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

odp.

Cena kosza legowiska to tylko już 25 zł.
Rzeczy nie ukrywam przeszkadzają mi już w domu i chciałabym je jak najszybciej odsprzedać za tak zwane grosze. To już najniższa cena jaką mogę zasugerować :)

a jaka jest cena tej budki rozowej?

70 zł

Panie Ewo, wystawi pani na allegro i szybko wszystko zejdzie, za takie ceny to aż kusi :)

...

Z tym wystawianiem na Allegro to nie jest tak kolorowo. Tam jest bardzo dużo takich rzeczy.

za tak zwane grosze...

BYŁO 75 ZŁ, JEST 70 ZŁ :), aż 5 złoty mniej :)......fakt w sklepach bywa drożej, to się zgadza, ale 70 zł to nie grosze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

smycze

Ja bym chętnie wzięła jakąś smycz lub dwie. Gdzie można odebrać?

ale to i tak jest po kosztach, oglądałam takie same na allegro z tym że o wiele mniejsze, cena ok 45 zł plus przesyłka. Za te duże trzeba by było pewnie załpacić dwa razy tyle.
przecież ta Pani sprzedaje to już po cenach hurtowych a nawet niższych, bardziej już się nie da obniżyć, i tak jest stratna. Za grosze to pewnie miała kobietka na myśli ogólnie jako całość.

Podany jest telefon w jakich godzinach dzwonić i pytać, odbiór w Gdańsku - Brzeźnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Ewo a czy jest możliwość wysłania tego legowiska różowego do Gdyni (oczywiście na mój koszt, po uprzednim np przelewie na konto) i jaki to byłby przybliżony koszt? Nie znam na tyle Gdańska zwłaszcza Brzeźna, i nie mam też znajomych w tej okolicy, którzy mogliby odebrać i mi dostarczyć.

Proszę do mnie zadzwonić i się dogadamy :)

Miasto: Gdańsk-Brzeźno
Tel./fax: 535-635-053
Ulica: Hallera 237

tak, dokładnie, tak

ale ja głupia

Serio? Wow!!! Niesamowite, w życiu bym tego nie zauważyła. Jestem pod wrażeniem.

Brzeźno mam w d****. :)
Pozdrawiam

Wysyłka się Pani nie opłaca, lepiej kupić na Allegro. Tam podobne produkty są już za naprawdę "grosze".

A wysyłka rzeczywiście się nie opłaca.
A do mnie dojazd z Gdyni jest bardzo prosty. Jedziemy SKM do stacji Żabianka i wsiadamy tak od razu na pętli w Autobus 148 kierunek Nowy Port i wysiadamy pod samym moim Domem ;)
Takiej samej budki podejrzewam, że już nigdzie nie znajdziemy.
To moje zdanie.

Jaka jest cena różowego legowiska?

70 zł i do wzięcia choćby zaraz...

Inne tematy z forum Społeczność

Szczeniak 3 miesiące suczka (27 odpowiedzi)

Szczeniak 3 miesiące suczka Oddam sunię 3 miesięczną haski z owczarkiem szwajcarskim z powodow...

do góry