Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Cezary Nowak - ocena nowy temat Najlepiej zaopatrzony sklep plastyczny w Trojmiescie!
~Cezary Nowak
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 22 listopada 2024

Tomek - opinia wątek zamknięty Przepięknie zrobione ramy. Jestem bardzo zadowolony, przystępne ceny, miła i...
~Tomek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 21 października 2022

Jarek - opinia wątek zamknięty Miła obsługa, duży asortyment i dobre ceny. Bardzo dobra alternatywa dla...
~Jarek
-

dodano: 28 sierpnia 2022

Jarek - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, miła obsługa.
~Jarek
-

dodano: 28 sierpnia 2022

Agencja Reklamowa Wizjonersi - opinia wątek zamknięty Bardzo fajny sklep. Sympatyczna obsługa
~Agencja Reklamowa Wizjonersi
-

dodano: 22 czerwca 2022

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Rewelacja, po prostu cudo , tak powinni wszyscy wykonywać swoją pracę
~Katarzyna
-

dodano: 6 czerwca 2022

Prince - opinia wątek zamknięty Jestem stałym bywalcem tego sklepu od kiedy pierwszy raz przyszedłem kupić...
~Prince
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 3 czerwca 2020

Maria Ptak - opinia wątek zamknięty Super obsługa i zaopatrzenie sklepu
~Maria Ptak
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 3 kwietnia 2020

- opinia wątek zamknięty Szczerze, najlepszy i najlepiej zaopatrzony sklep plastyczny w Gdańsku!...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 maja 2019

Świetny sklep wątek zamknięty Znakomicie zaopatrzony sklep dla profesjonalistów i amatorów. Rodzinna,...
~Leo Gedanicus
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 grudnia 2018

Ekspresowo i na medal! wątek zamknięty Trafiłem do artDecoRamy przypadkiem, przeszukując oferty internetowe z...
~Robert
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 lipca 2018

Gminny Ośrodek Kultury wątek zamknięty Rewelacyjny sklep ze wspaniałą i znającą się na materiałach plastycznych...
~Gminny Ośrodek Kultury
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 listopada 2017

Sklep jak z baśni wątek zamknięty Sklep nie tylko dla plastyków, ale każdego poszukującego ciekawych materiałów...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 listopada 2017

Cudowny sklep wątek zamknięty Odwiedzam sklep p. Beaty bardzo często. Właścicielka zawsze jest bardzo...
~Aleksander
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2017

Artysta99 - opinia wątek zamknięty Pierwszy raz spotkałam się z tak miłą obsługą 😃 Profecjonalizm i...
~Artysta99
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 listopada 2016

Bardzo polecam! wątek zamknięty Pierwszy raz miałam okazję skorzystać z oferty tego sklepu, który jest dla...
~Danka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 października 2016

Wspaniały sklep wątek zamknięty Często kupujemy z mężem w tym sklepie. Fachowa obsługa, zawsze odpowie i...
~Aleksandra i Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 października 2016

Niesolidnie wątek zamknięty Mimo,że pierwszy raz skorzystałem z usług oprawy obrazów w tym sklepie,już...
~Stanisław
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 maja 2016

Dla mnie rewelacja wątek zamknięty Najlepszy sklep plastyczny, w ktorym bylam kiedykolwiek. Kompetentna obsluga,...
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 czerwca 2016

Genialne miejsce, gdzie znajdziesz WSZYSTKO, czego potrzebujesz wątek zamknięty Niesamowity sklep, z którego z pewnością wyjdziesz usatysfakcjonowany i...
~Natalia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 marca 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry