Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ania - opinia wątek zamknięty Od kilku lat bardzo drażniły mnie opadające powieki. Pół roku temu...
~Ania
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 listopada 2019

LASEK - korekcja wzroku -5 do 0! wątek zamknięty W kwietniu 2019 miałem wykonywany zabieg LASEK, po dłuższym zastanowieniu,...
~Michał
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2019

Plastyka powiek - naprawdę warto wątek zamknięty Dwa miesiące temu miałam rozszerzony zabieg plastyki powiek. Efekt wymarzony....
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2019

Anna - opinia wątek zamknięty Dziś mija miesiąc od mojego zabiegu. Zycie bez okularów jest o wiele...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 czerwca 2019

Gorąco polecam laserową korekcję w ArtLife wątek zamknięty W październiku zeszłego roku zdecydowałem się na wykonanie zabiegu laserowej...
~Szymek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 marca 2019

Stanowczo odradzam. wątek zamknięty Zabieg laserowej korekcji wzroku przeszedłem w Artlife ponad rok temu (metoda...
~Jan Zac
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 lutego 2018

Polecam wątek zamknięty Dokładnie dzisiaj mija 6 miesięcy od zabiegu, największym problemem było...
~Paweł
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 października 2018

Polecam życie bez okularów wątek zamknięty Dziś mija tydzień od mojego zabiegu. Życie bez okularów jest o wiele...
~Joanna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 października 2018

Lepsza jakosc zycia wątek zamknięty Jestem rok po laserowej korekcji wzroku. Zmienilam zycie na bardziej...
~Maria
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 września 2018

SBK Lasik wątek zamknięty Bardzo dobra opieka od początku do końca zabiegu włącznie z...
~Sergiusz
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 marca 2018

Polecam! wątek zamknięty Polecam!!:)szybko i bezboleśnie, widzę bardzo wyraznie, bez porownania do...
~martyna245
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 stycznia 2018

polecam wątek zamknięty Polecam, zlikwidowali mi wadę -5,5.
~karol000
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 marca 2017

Bardzo polecam wątek zamknięty Jeszcze raz dziękuję. Bardzo miła i sympatyczna atmosfera. Profesjonalne...
~Robert
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 marca 2017

Dziękuję wątek zamknięty Polecam każdemu i już poleciłem kilku znajomym osobom, robiłem zabieg w 2014...
~Franciszek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2016

Podziękowania! wątek zamknięty Podziękowania! Przede wszystkim chciałbym podziękować za profesjonalne...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2016

Prawdziwa Lepsza Jakość Życia wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem ARTLIFE . 21 lipca miałam zabieg i wada jaką...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 lipca 2015

Cieszę się ostrym wzrokiem wątek zamknięty 29 kwietnia miałem zabieg metodą SBK LASIK, wada krótkowroczność -4,75 i...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 lipca 2015

Polecam szcerze - dzięki zabiegowi mam wymarzoną pracę! wątek zamknięty Dzięki zabiegowi, któremu poddałem się w Tej placówce mogę wykonywać zawód ,...
~Adam z Gdańska
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2014

~EMILIA
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 marca 2014

Joanna - opinia wątek zamknięty Wszystkim , którzy ciągle się wahają z podjęciem decyzji o zrobieniu...
~Joanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 lutego 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
44

36

wątków

do góry