Widok

Artroskopia kolana

Witam!
Czy ktoś wie, ile gdzie najkrócej czeka się na artroskopie kolana? Na skierowaniu mam napisane niby "pilne", ale i w kolejowym i w gdyni czas oczekiwania ok 3 lata. Jak to teraz wygląda prywatnie, i czy robi to jakiś szpital oprócz swissmedu? Czy można jakoś przyspieszyć operacje? Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj maz mial rok temu ten zabieg zrobiony ale wlasnie w swissmedzie. Najpierw poszedl na wizyte prywatna do dr.Wisniewskiego on go skierowal na operacje, czekal okolo 4 miesiecy ale mial robione na NFZ prywatnie za oplata ok.10 tys. zl robia w przeciagu tygodnia. Dr. Wisniewski godny polecenia, poskladal malzonka swietnie mimo mocno uszkodzonej nogi. Szpital kolejowy odradzam, kolega meza byl tam operowany to zrobili z niego kaleke, mial juz 2 operacje poprawkowe w innym szpitalu i nadal nie moze zgiac nogi i kuleje.
coś mi się obiło o uszy gdynia dąbrówka ale pewna nie jestem
Ja mogę polecić dr Laskowskiego, wiem,że gdzieś prywatnie operuje w Gdańsku, ale chyba nie tylko. Konkretny, kompetentny lekarz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
byc moze, to juz po czasie info , ale ja dosc krotko czekałam na zabieg w szpitalu marynarki wojennej na polankach. Byłam sie zapisac jakos luty/marzec a w połowie maja miałam zabieg (artroskopia + ACL).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Labioplastyka Trójmiasto (8 odpowiedzi)

Czy któraś z Was robiła w Trójmieście taki zabieg? W jakiej klinice? Który lekarz? Byłam na...

do góry