Widok

Astrin poszedł spać...

Astrin:
- Idę spać!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

do wrednej szmaty???

Nie wiem o szmacie nic. A przynajmniej nie pamiętam. I tego się bedę trzymać. Jam też grzeczne dziecko i pędzę do wyrka, bo jutro musze cos tam. SD GN WN

astriniasty

Dobranoc, słodkich snuff . Czekam na wiadome wiadomości na bloggggu.

Purity & Astrin

jak ja Was lubie :D
spokojnej nocy...sweet dreams!

"nick"

buuuhaha!!! ale ze mnie BETON! nie zajarzyłam, bo nie doczytałam wstecz.dopiero ta "wiśnióweczka" dała mi do myślenia i zaczęłam przeglądać do tyłu.kotek kontent-żyje.a dziki...nie były mi straszne w tym stanie.ale wiem z dobrze poinformowanych źródeł, że kilka dni temu ktoś wisiał na rahitycznym drzewku, a pod nim całkiem duże stadko czekało cierpliwie aż roślinka się podda.
to mówisz, że miło wspominasz tę śnieżną noc...?a widziałeś nasze zdjęcia na stronie tego klubu, w którym byliśmy...i bywamy.
pozdrawiam bardzo serdecznie

trochę mnie zaskoczyło to spontaniczne spotkanie pieszego ze zmotoryzowanym

Shaigan A.

a skąd ty wiesz, że nie lubię jak mi się przerywa?
przerwałeś mi już kiedyś?
spotkało cię wtedy coś złego?
jakieś traumatyczne wspomnienie?

ale potrafię też słuchać...jak się mówi sensownie.
najbardziej jednak lubię obserwować...

adas

dzięki :)

beton, hmm... raczej zakretka :)

no w końcu... a juz myslałem ze jestem w czapce niewitce i w dodatku o tym zapomniałem :))
co do spotkania na zebrze, to ja raczej tez zakręcony bo powinienem zaprosić Ciebie na "Ptysia i Kefirek", ale było to miłe spotkanko...niezłe zdjątko hihi pięknie uśmiechnięta mordka :)
ałe wiesz co ja to proponuje sie spotkać, nie wiem jak nie wiem gdzie ale wiem że chce....
no to by było wszystko na tę chwilę

Miło...

...Tak miło wspomninam tamten wieczór!! dodatkowo że nastepnego dnia źli/niedobrzy zabrali snieg...
tradycujnie pozdrawiam "Czerwonego Kaptórka" ;))

do fe fe fe fejt

juz zaczynam sie zbierac do zycia.troszku glowa mi ciazy i krazy i w ogole ale moze jakos dam rade zebrac troszku sily i zrobic wszytsko na co zasluguja moje mile panie literki w ksiazeczce do laciny.

mr."nick"

zapewne się spotkamy...tam gdzie "zwykle".
lubię tam czasem wpaść z partyzanta na browarka po pracy.raczej w tygodniu, bo tłok mnie męczy.cenię sobie przestrzeń i wolne miejsca przy barze.może nawet jak spiję to piwko, które teraz dzierżę w łapce, to wezmę kurs na ten lokal.
solidnie dziś dostałam w kość w tyrce, dali mi popalić, poza tym przez ten wiatr moi podopieczni mają lekkie(?) świrdum-dyrdum.

przed chwilą oglądałam zdjęcia z sylwestra...jakiś taki podobny do mnie jesteś...he he

a jeśli chodzi o spotkanie, to proponuję jakieś inne miejsce (tak na zaś...)za dużo tu paparazzi.nawet nie wiesz, jak się musiałam gęsto tłumaczyć.ale to przy okazji...

Czerwony Kaptórku :)

ot i zauwazyłaś ze postanowiłem sie przefarbować tak na znak solidarnosi z uciskanymi kapturkami w pracy...miejsce przy barze jest twoje ale hooker mój!!:) nic tego nie zmieni- jestem uparty...
co do innego miejsca to jak najbardziej dobry pomysł, obejdzie sie bez zbednych komętarzy...a i piwo wszedzie smakuje podobnie, choć nie ukrywam ze sobie ostrzre zeby na likierek :))
no i.... pozdrawiam "Czerwonego Kaptórka"

mr"nick"

trochę tęsknię za budami w b. zimą.była tam jedna taka z kominkiem i grzanym browarem.może...kiedyś ...przy okazji...

mr."nick"

zadziwiasz mnie!
jesteś tu?sprawdzasz?
mam nadzieję, że nie jesteś chory?
wieje tam u ciebie?
bo ja tak uwielbiam wiatr...

CK

jestem

mr."nick"

to nie likierek!
to WIŚNIÓWKA

:)

wiem wiem zapomniałem dodać " "

CK

proponuje wp.czat- trojmiasto to sobie na zywca pogadamy teraz z tymi nickami

??

i co ??

mr..

niespecjalnie...
...rozmowa kontrolowana
...rozmowa kontrolowana

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry