Widok

Atelier Salon Fryzjerski Zbigniew Mikołajewski

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś doświadczył umiejętności Zbyszka? Podobno czeszą się u niego bogate i sławne Panie z trójmiasta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzadko chodzę do fryzjera, ale jeśli już, to właśnie do Atelier. W większości wypadków jestem zadowolona z cięcia - zazwyczaj obcina mnie właściciel. Liczy się z moim zdaniem, jest prawdziwym fachowcem, ciekawie się z nim rozmawia. Kiedy zaryzykowałam w innym salonie (2 razy), to była wtopa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no u mnie chyba trudno bedzie zrobic koka z ...krotkich wlosow ;)))
a co do zdania klientek to czasami klientki nie maja racji i sie na cos upieraja co im zupelnie nie pasuje.... i wtedy warto posluchac profesjonalisty ;)
Ale nie twierdze ze tak jest zawsze ...
ja tez naleze do zadowolonych jesli chodzi o strzyzenie
ale ktos tu pisal, ze wszystkie fryzury slubne sa jednakowe ... (czyt. koki)
Ja też do tego salonu kiedyś chodziłam,
Pan Zbyszek zgadza się ma wyczucie,
ale trzeba pamiętać o jednym nie liczy się z sugestiami klientki,
robi tak jak uważa, a to może się zakończyć rozczarowaniem wielkim klientki w przypadku ślubnej fryzury.
w cenie 60 zl bylo:
mycie glowy, strzyzenie - krotkoto trwalo ale super obciete wlosy, ulozenie wlosow pianka i woskiem i male prostowanie.
Cena moze nie najnizsza ale tez i nie rzeznicka ;)
a ceny? zbankrutuję?
ja bylam wczoraj wiec moge powiedziec na swiezo swoje zdanie.
Wg mnie pan Zbyszek ma ogromne wyczcucie tematu - w kilka minut zrobil mi super fryzurke, dzieki ktorej moje malo wrazliwe na ukladanie wlosy ladnie sie prezentuja.
jestem bardzo zadowolona z obslugi, panujacej tam atmosfery i przede wszystkim z rezultatu ;)
Ide tam sie ostrzyc i uczesac przed slubem.
chodziłam do tego salonu kilka lat temu, ale nie do pana Zbyszka tylko do Filipa. Ale widziałam Zbyszka w czasie pracy i rezultaty. Wtedy był niezły, ale jak jest teraz to nie wiem.. Bo Filip np sie w pewnym momencie zepsuł i jechal już tylko na opinii..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
up
do góry