Widok

Ateneum- dziennikarstwo i komunikacja społeczna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witajcie
wybieram sie na ten kierunek może ktoś już to studiował?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja kuzynka studiuje, jest zadowolona

ja skonczylam dziennikarstwo... super kierunek... ale ciezko z praca... ja niestety nie pracuje w zawodzie...ale cały czas próbuje....:)

image
ja tez między innymi skończyłam ten kierunek, studia generalnie ok, ciekawi wykładowcy, niestety są to studia bez przyszłości, jeżeli masz zamiar być dziennikarzem, to lepiej wybierz się na konkretne studia, wtedy masz bazę teoretyczną, dziennikarstwa nie da się nauczyć i powiedzą Ci to na kązdym wykładzie. Ja studiowałam dwa kierunki równocześnie, samo dziennikarstwo nic Ci nie da, no chyba, że chcesz mieć po prostu skonczone studia

image
a ja nie wiem jak jest z tym kierunkiem ale Ateneum to wielka ściema wiem co pisze:(

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja bardzo dobra koleżanka kończyła dziennikarstwo w Gdyni, zajęcia w Sopocie... nie pamiętam jak to się nazywało, ale to jest jakiś wydział za miejscowy Uniwesytetu Warszawskiego, poźniej kończyła 2-letnie magisterskie właśnie w Wa-wie (zaocznie) - chyba od trzech lat w radiu pracuje.... A takie szkoły jak Ateneum, Wyższa Szkoła Humanistyczna omijałabym szerokim łukiem...

image
image
Co ma Ci dać dyplom dziennikarza, skoro w tym zawodzie wcale nie dyplom się liczy?

Co ma Ci dać dyplom z beznadziejnej "uczelni"?
Ateneum to duza sciema

ja tez uwazam, że dziennikarstwa mozna sie nauczyc, niekoniecznie na uczelnii, ja rowniez dodatkowo skonczylam politologie...

ale i tak najwiecej nauczyłam sie pracując w radiu..:)

image
dlaczego niby ATENEUM to ściema?

image
ATENEUM to ściema bo po 1. uczelnia prywatna, po 2. brak perspektyw na znalezienie dobrej pracy gdyz jak mowisz ze jestes absolwentka Ateneum to wszyscy a co to teatr... czy co, dziwna nazwa, po 3. tylko wyrzucone pieniadze

dokladnie:) polecam studia na panstwowej uczelni, i to takie ktore daja jakies konkretne umiejetnosci. "studiowanie" dla papierka to strata pieniedzy i czasu.

image
W mediach pracuje więcej osób po Ateneum niż po UG. Zadzwoń do bałtyckiego albo tvn24.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry