Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Chamska obsługa. Nie polecam. wątek zamknięty Nie mogę niestety wypowiedzieć się odnośnie menu bo nie było nam dane wypić...
~KRK
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2012

Polecam wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, jedzenie smaczne i świeże. Do restauracji zaszliśmy...
~f22mas
-

dodano: 1 maja 2012

wizyta wczoraj 29.04.2012 wątek zamknięty Dziękujemy za miłą obsługę, Odwiedziłam wczoraj z koleżankami ten lokal -...
~Kasia
-

dodano: 30 kwietnia 2012

PIZZA...italia w sopocie wątek zamknięty Jestem naprawde pod ogromnym wrazeniem jaki na mnie zrobila pizza w tej...
~Roman
-

dodano: 30 kwietnia 2012

:) wątek zamknięty Byłam dzisiaj na obiedzie z mężem.Jedzenie rewelacja.Łosoś w tagliatelle...
~Renata
-

dodano: 15 kwietnia 2012

Lokal czynny od 9? chyba nie.... wątek zamknięty Witam chciałam dzisiaj zjeść śniadanie w Waszej restauracji, ale przechodząc...
~Iwona
-

dodano: 1 kwietnia 2012

Bardzo miły lokal wątek zamknięty W lokalu Atmosfera byłem ostatnio z żoną i dwójką moich synów. Bardzo podoba...
~Mikolaj
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 lutego 2012

PANI Z OBSŁUGI - szkoda słów wątek zamknięty Wczoraj ze ZNAJOMYM odwiedziliśmy tą restaurację i przed złożeniem zamówienia...
~Rafał
-

dodano: 18 stycznia 2012

Super!! wątek zamknięty Bardzo fajny lokal. Super "atmosfera". Gorąco polecam!!!
~Karol
-

dodano: 8 stycznia 2012

Super lokal wątek zamknięty Bardzo fajny lokal, idealnie dobrana nazwa do klimatu jaki tam panuje,...
~Rozi
-

dodano: 12 grudnia 2011

Fajny klimat wątek zamknięty Bylem ostatnio z dziewczyna i polecam to miejsce jest tam cos urokliwego...
~marcin
-

dodano: 18 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry