Widok

Atrakcje i formy spędzania wolnego czasu w Baninie

Jakie są możliwości spędzania wolnego czasu w Baninie? Mam na myśli jakieś atrakcje dla dzieci, boiska (koszykówka, p.nożna), place zabaw, kort tenisowy itp.

Jest jakiś Dom Kultury, biblioteka itp. czy jeszcze za wcześnie na takie odkrycia cywilizacji?

Jest coś takiego, gdzie można się wybrać - prócz sklepów? :-)

Kejszo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
- taplanie w błocie
- skoki w dal przez dziury
- biegi na krótkich dystansach "ucieczka przed pędzącymi autami"
- zabawa survivalowa "traf do domu w egipskich ciemnościach" oraz "nie daj się potrącić"
- klub dyskusyjny "UG Żukowo a Banino"

całe mnóstwo atrakcji :)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zapomniałes dodac że stanie na przystanku i podrywanie dziewszyn no i oczywiscie ławeczka pod sklepem i janies dobre winko:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
rozbawiłes mnie do łez
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
sa place zabaw dla dzieci, sa tez przy szkole boiska, nie wiem czy juz czynne, jest biblioteka, silownia przy Centrum Feniks.
Na spacer polecam las miedzy Baninem a Osowa. Teren rowny, wiec na rowerze sie przyjemnie jezdzi.
Przy budowanej szkole mam nadzieje, ze powstanie hala sportowa. Na razie Banino sie rozwija. Jeszcze troche czasu minie zanim tu bedzie naprawde ciekawie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mamy również trochę trolli internetowych, ale te chyba są wszędzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety poza internetem trolli też mamy
A ktoś wie, kiedy otworzą nowe boiska dla wszystkich? Na razie żeby dzieciaki mogły pograć (a grają już dzielnie), to muszą przez płot skakać.
O, fajnie, że jest biblioteka dla mieszkańców.

Widzę, że nawet Biedronka powstała, co jeszcze 35 lat temu byłoby nie do pomyślenia :-) Ta wieś na potencjał: taki pomorski Przystanek Alaska . Wszyscy się znają i są dla siebie mili :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hah, ciekawe porównanie! Tylko zamiast łosi na drogach czasami można spotkać dziki ;)
A tak serio to w kwestiach integracji lokalnej społeczności (nie mówiąc o jej aktywności społecznej) jest baaardzo dużo do zrobienia. Zobaczymy, ile osób przyjdzie dziś na Zebranie Wiejskie o 18:00 w OSP.
rece opadaja normalnie to już trzeba w necie pytania zadawać jak sobie czas wolny wypełnic a rusz zadek, wskakuj na rower i zwiedzaj okolicę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale ja mam daleko do Banina :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry