Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - ocena Konkretnie i fachowo. Polecam
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 października 2023

Vicki - ocena Polecam, obsługa na wysokim poziomie, warsztat bardzo nowoczesny
~Vicki
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 października 2023

Janek - ocena Super że w Gdańsku mamy tak profesjonalną firmę. Warsztat piękny nowoczesny,...
~Janek
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 września 2023

Tadeusz - opinia Najładniejszy warsztat w jakim do tej pory byłem, obsługa na bardzo wysokim...
~Tadeusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 lutego 2023

Bogdan - opinia wątek zamknięty Miałem problem z poborem prądu z autem z USA. Jeżdziłem z autem od warsztatu...
~Bogdan
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 24 września 2021

Wojciech - opinia wątek zamknięty Bardzo dziękuję za zabezpieczenie mojego samochodu, uchronił przed próbą...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 lutego 2021

Baranek - opinia wątek zamknięty Polecam, fachowcy najlepsi w trójmieście
~Baranek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 18 września 2020

Gorąco polecam wątek zamknięty Podjechałem, od ręki Pan podpiął się pod komputer i sprawdził przyczynę...
~negras
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 czerwca 2017

Przyciwmnianie szyb Bmw x5 wątek zamknięty Polecam, to jedyna firma, która przyciemnia szyby bezinwazyjnie. Miałam...
~Malwina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 maja 2017

bmw7 -audio wątek zamknięty panowie super, usługa wykonana szybko i dobrze. Widać, że pasjonaci.
~AnnaBMW
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 maja 2017

Warsztat godny polecenia wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem jakości obsługi, jest bardzo wysoka, na każdym etapie...
~Maja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 listopada 2016

Polecam wszystkim zmotoryzowanym wątek zamknięty Miałem okazję skorzystać z usług świadczonych przez firmę Auto Expert. Pan...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 października 2016

POlecam wątek zamknięty Kupiłem nowe auto, juź od kilku miesięcy za nim je odebrałem zacząłem badać...
~Zbigniew
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 września 2016

Uczciwi, cierpliwi, nie naciągają wątek zamknięty Oddałem samochód do przeglądu elektryki - szwankowało wiele rzeczy, od alarmu...
~stary vw
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 maja 2016

pilot do Toyoty - 4 maja 2016 wątek zamknięty Chciałabym serdecznie podziękować Panu, który bezinteresownie dziś pomógł mi...
~Beata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 maja 2016

Polecam w 100% wątek zamknięty Bardzo dobry warsztat, odwiedzam od kilku lat i nie zamieniłabym na żaden...
~iwona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 marca 2016

Warsztat godny polecenia wątek zamknięty Miałem problem z unieruchomionym "elektrycznie" samochodem. Warszat Auto...
~TomStar
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 grudnia 2015

uratowany parktronic :) wątek zamknięty Mialem problem z przednimi czujnikami nie działały, kasowanie błędów nic nie...
~motomaniak666
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lipca 2015

FACHOWCY W 100% - NAJLEPSI W TRÓJMIESCIE ! - POLECAM wątek zamknięty MIAŁAM PRZYJEMNOŚĆ KORZYSTANIA Z USŁUG PANA SZYMONA I JEGO EKIPY. SPECJALIŚCI...
~Natalia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2015

REWELACYJNI ELEKTRYCY wątek zamknięty Miałem pobór prądu w moim passacie B6 , w 3 warsztatach i 1 serwisie...
~Paweł
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 marca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
66

57

wątków

do góry