Widok
No niby tak, wolałam się jednak upewnić.
W końcu nie trzeba podjeżdżać limuzyną. :)
Osobiście zauważyłam, że wszystko to co ma w nazwie "weselne" jest droższe. Rozglądałaś się za jakąś wypożyczalnią aut? Myślę, że do 300zł wynajmiesz jakieś przyzwoite auto. Trzeba tylko uważać by ozdoby nie zostawiły śladu na lakierze.
W końcu nie trzeba podjeżdżać limuzyną. :)
Osobiście zauważyłam, że wszystko to co ma w nazwie "weselne" jest droższe. Rozglądałaś się za jakąś wypożyczalnią aut? Myślę, że do 300zł wynajmiesz jakieś przyzwoite auto. Trzeba tylko uważać by ozdoby nie zostawiły śladu na lakierze.
Ślubujemy już niebawem :)
Z wypożyczalniami trzeba uważać i dokładnie czytać umowy, po czyjej stronie jest koszt w przypadku zarysowania itd. Moja kuzynka miała nieprzyjemną sytuację, zarzucili jej, że porysowała auto, a ona jest pewna, że te ślady były już wcześniej. Musiała zapłacić więcej, bo nie była w stanie tego udowodnić. Jeśli zdecydujesz się na tę opcję, obfotografuj auto z każdej strony ;-)
Inna opcja to ogłoszenia na olx :) Wiem, że moje koleżanki właśnie tam szukały korzystnych cenowo ofert.
No i trzecia opcja- taksówka ( bez logo). Może jakaś firma ma to w usłudze?
Bardziej szczegółowo nie pomogę, bo mieliśmy auto pozyczone od Rodziny ;-)
Inna opcja to ogłoszenia na olx :) Wiem, że moje koleżanki właśnie tam szukały korzystnych cenowo ofert.
No i trzecia opcja- taksówka ( bez logo). Może jakaś firma ma to w usłudze?
Bardziej szczegółowo nie pomogę, bo mieliśmy auto pozyczone od Rodziny ;-)
Wygodny, przestronny i dodatkowo elegancki. 200 zl / 3 h lub 300 / 5 h
https://www.google.pl/search?q=kia+rio+sedan+2015&client=ms-android-huawei&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwilmaSnqOnTAhXDJlAKHVt8DfgQ_AUICSgB&biw=360&bih=524#imgrc=etpmM9NhhtJIWM:
Tel. 571358898
https://www.google.pl/search?q=kia+rio+sedan+2015&client=ms-android-huawei&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwilmaSnqOnTAhXDJlAKHVt8DfgQ_AUICSgB&biw=360&bih=524#imgrc=etpmM9NhhtJIWM:
Tel. 571358898