Widok
Autobus 126 - PKM Rębiechowo
czy pojawiły się jakieś nowe informację dot. dowozu do przystanku PKM Rębiechowo? Czy linia 126 bądź może jakakolwiek inna będzie tam miała jakiś przystanek ?
Tylko proszę nie pisać, że wątek już się pojawiał, bo mam tego świadomość ale troszkę czasu minęło, może jakieś newsy w tej sprawie ?
Tylko proszę nie pisać, że wątek już się pojawiał, bo mam tego świadomość ale troszkę czasu minęło, może jakieś newsy w tej sprawie ?
Ktoś na forum (wątek o PKM) wrzucił artykuł, który mówi o tym, że autobus nie będzie dojeżdżał do przystanku z tego powodu, że drogą prowadzącą do przystanku będą mogły poruszać się jedynie pojazdy do 3,5 t...
Biorąc pod uwagę fakt, że nie starczyło pieniędzy na utwardzenie drogi to zrozumiałe...
Masakra..jak się tam dostać? A tak liczyłam na PKM :/
Biorąc pod uwagę fakt, że nie starczyło pieniędzy na utwardzenie drogi to zrozumiałe...
Masakra..jak się tam dostać? A tak liczyłam na PKM :/
Dużo młodzieży by skorzystało z pkm aby dojechać do wrzeszcza będą chodzić tam do gimnazjum,liceum i innych szkół,ten przystanek jest dla mysz polnych, a nie ludzi.Ten kto pozwolił na projekt tego przystanku w takim miejscu niech się stuknie w łeb.NP z ulicy pszennej piechotą na ten przystanek dojść nie wiem czy w 30 minut się zmieści.
Zanim zaczniesz 'stukać się w łeb' to zaproponuj go w jakimś (konkretnie) lepszym miejscu. Jak zwykle najwięcej uwag mają ludzi nie mający pojęcia o sprawie.
Optymalnie byłoby, gdyby zamienić 126 na kursy midibusem po Baninie, Małkowie i Dąbrowie do przystanku PKM.
Coś tam słychać o budowie nowego dojazdu od Barniewickiej, ale nie wiadomo, czy zrobią to przed 01.09.
Optymalnie byłoby, gdyby zamienić 126 na kursy midibusem po Baninie, Małkowie i Dąbrowie do przystanku PKM.
Coś tam słychać o budowie nowego dojazdu od Barniewickiej, ale nie wiadomo, czy zrobią to przed 01.09.
Przystanek juz stoi i teraz nie warto się zastanawiać , czy słusznie w danym miejscu. Lepiej zastanowić się co zrobić, aby umożliwić sobie do niego jakiś dojazd. Wg mnie powinni stworzyć odrębną linie (pomysł z midibusem jest ok) a nie zmieniać istniejącej 126 bo faktycznie jeszcze bardziej wydłuży to przejazdy.