Widok

Autokar

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Potrzebujemy autokar do zawiezienia gości na wesele i przyjechania po nich nad ranem. Macie może sprawdzone jakieś tego typu firmy? Wiecie to nie może być jakiś gruchot z pks co im nawali po drodze. Kto zna i ma jakieś namiary to poproszę. Aha, raczej z Gdańska nie, tylko Gdynia i w stronę. Dzięki.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez mam z pks gdańsk i autokary sa git,bardzo ładne.Wynajmuje na 3 godziny i jezdzimy gdzie chcemy przez ten czas.350 zł i wszystko odbywa sie elegancko,bo juz nie raz w rodzinie wynajmowalismy z tego miejsca

Nie przeprasam za bledy
admin na kierowce PKS!!!!
możesz sobie wybrać autokar i uzgodnic cene mają takie zwykłe typu autosan czy jelcz ale tez Man czy Bova, my na listopad na ślub brata bierzemy jelcza duzy czysty i tez dojedzie poza tym to nie jest najważniejsze bo na niektórych weselach nie ma autokaru i goście muszą sami martwić się o transport, a kierowca też jest odpowiednio ubrany
Na śluby daja lepsze... i kierowca jest pod krawatem... powaznie.
no mi też, i że śnieg pada do środka, hałasuje i trzęsie
.
O dzieki, to już coś, ale jakoś PKS kojarzy mi się ze średnio fajnymi autokarami, a może się mylę?

dobre ceny ma PKS Wejherowo bo sprawdzałem np z Rumi do kościoła w Wejherowie, potem z kościoła na sale w Bolszewie, rano z sali do Gdyni Chylonii chcą około 400,00
do góry