Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
narażenie na większe straty przy strojeniu anteny CB wątek zamknięty Pojechałem do Autorad zestroić antenę CB. Podczas strojenia Pan zapytał mnie...
~Krzysztof G.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 lutego 2016

Z daleka wątek zamknięty Panowie nie mają pojecia o car audio, zrobili mi zlepek tego co zalegało im...
~Przemo
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 listopada 2014

Mały wybór radia reszta w jak najlepszym porządku wątek zamknięty Obsługa i montaż na poziomie,ceny radia ciut wyższe niż w sklepach ogólnie ok
~Wiktor
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 października 2014

Polecam! wątek zamknięty Nie straszni im nawet bardzo wybredni i niecierpliwi klienci, zawsze...
~Rachel
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 lipca 2013

Świetna obsługa! wątek zamknięty Profesjonalizm w 100%. Usługa wykonana w szybki i fachowy sposób. Przystępne...
~Emilia
-

dodano: 7 czerwca 2013

Wszystko ok wątek zamknięty Podjechałem z ulicy i zapytałem o możliwośc podłączenia monitora z dvd w...
~la.n.
-

dodano: 23 maja 2013

fancuskie auto - zapomnij wątek zamknięty Jeśli chcesz wydać 1000zł i jesteś posiadaczem auta na F albo francuskiego to...
~Wojtek
-

dodano: 16 lutego 2013

sprawnie, szybko i tanio! wątek zamknięty Wymienałam w Autoradzie radio i chcaiłam pochwalić panów z serwisu. Zrobili...
~Wiola
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2010

Profesjonalizm w każdym calu !!! wątek zamknięty Wymieniałem u nich sprzęt grający w moim aucie. Zaproponowali racjonalny...
~Daromir
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 grudnia 2009

Rewelacja :) wątek zamknięty Montowalem w dniu dzisiejszym alarm w oddziale na Zaspie na ul. Hynka. W...
~Jacek Hamer
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 lipca 2009

Montaż radia wątek zamknięty !!!Jak najbardziej polecam ten zakład!!! Super podejście do klienta, miła...
~Paweł Soboń
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 maja 2009

Jak najbardziej godne polecenia!!! wątek zamknięty Panowie z "Autorad" są mistrzami w swojej dziedzinie. "Mistrzostwo Świata" w...
~Andrzej Kawęcki
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 września 2008

Montaż audio wątek zamknięty Witam! Chciałbym gorąco polecić całą ekipę firmy Autorad w szczególności Pana...
~Kamil
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 lipca 2008

Radio Sony wątek zamknięty Zakupiłem radio marki Sony. Cena super . To nie mój pierwszy zakup w tej...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 28 czerwca 2007

Instalacja naprawiona! Polecam wątek zamknięty Autorad naprawił część spalonej instalacji za darmo!!! Wymienione zostały...
~Maciek
-

dodano: 13 kwietnia 2007

Autorad: Pożar instalacji po montażu radia wątek zamknięty Dziś rano zainstalowane zostało radio w Autoradzie. Kilka godzin potem...
~Maciek
-

dodano: 12 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

16

wątków

do góry