Widok

Awaria sieci Orange w Gdańsku

Opinie do artykułu: Awaria sieci Orange w Gdańsku.

Z powodu awarii stacji bazowych, obecnie 9 tys. użytkowników sieci Orange w Gdańsku, ma problemy z połączeniami. Nieznany jest termin usunięcia awarii.Od rana otrzymujemy sygnały od czytelników, którzy skarżą się na to, że nie działa sieć telefonii komórkowej Orange. Jak ustaliliśmy, obecnie nie działa w Gdańsku kilkadziesiąt stacji bazowych co oznacza, że około 9 tys. klientów sieci Orange nie ma dostępu do usług głosowych w technologii 2G. - W tej sytuacji polecamy przełączenie ręczne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To To samo...

Bo t-mobile jakbys nie wiedzial to EE czyli T-mobile i orange a wszystko ma VIrgin.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja też

ciekawe czy piszemy z tym samym Krystianem
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

ostanie moje doswiadczenia z orange - katarstrofa

obsluga w salonie na 10 lutego w Gdyni - dramat - taki lysy łep + kierowniczka milfik - myslalem ze wyjde z siebie i stane obok - nigdy juz tam nic nie zalatwie osobiscie moze poza wypowiedzeniem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

T-MOBILE też nie działa w 2G w Gdansku !!!

T-MOBILE też nie działa w 2G w Gdansku !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

nju

to tez Orange mądralo , nawet doładowania masz te same :p to zmienił stryjek siekierke na kijek jak to mówiła moja babcia :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Plus gsm

To zapraszam na chełm. Z plus gsm problemy są od roku i zlewka. Reklamacje nic nie dają. A z zasięgami jest dramatycznie. Rozmowy wyłącznie na balkonie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

No fakt, ta Milfetka to rzeczywiście zdrowe cielsko jest :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super

Teraz nie ma zasięgu niech wszystcy piszą e-maile na kontakt24@tvn.Pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

play

a ja podziękowałem orange przeszedłem do play i jestem zadowolony, a przede wszystkim taniej
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Za dużo Was

Wybaczcie dziewczyny!!
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie Networks tylko

NetWorkS!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Networks....

Połączenie Ery i Orange i wybranie na dostawce sprzętu bankruta Nokia_Siemens i hinczyka Huawei z tego mezaliansu niczego dobrego być nie może
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Orange nie ma monopolu, są przecież inny operatorzy komórkowi :) Radzę sprawdzić w słowniku znaczenie słowa monopol
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak sieci, brak telefonu ...

i co z tego, że jest jakaś awaria ? Kiedyś nie było telefonów i można było żyć to w czym problem jest dzisiaj ? Oczywiście ten problem mają tępe lalunie i panowie ciepłe kluchy w spodniach rurkach ... nie ma to jak poklikać telefonem wielkości monitora ... cool
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chyba napisał wyraźnie...

"A JA ZOSTAJE W ORANGE - przechodzę na markę NJU"
czytanie ze zrozumieniem się kłania.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

mozliwe

slyszalem info ze T-mobile dziala na nadajnikach orange wiec jedno i to samo bagno jesli to prawda!!!! swoja droga orange to najgorsza siec dostepna na rynku co chwile cos!!! tydzien temu bylo to samo!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dziecinada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

T-mobile też dzisiaj nawalało

T-mobile też dzisiaj nawalało.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry