Widok

Awaria sieci Orange w Gdańsku

Opinie do artykułu: Awaria sieci Orange w Gdańsku.

Z powodu awarii stacji bazowych, obecnie 9 tys. użytkowników sieci Orange w Gdańsku, ma problemy z połączeniami. Nieznany jest termin usunięcia awarii.Od rana otrzymujemy sygnały od czytelników, którzy skarżą się na to, że nie działa sieć telefonii komórkowej Orange. Jak ustaliliśmy, obecnie nie działa w Gdańsku kilkadziesiąt stacji bazowych co oznacza, że około 9 tys. klientów sieci Orange nie ma dostępu do usług głosowych w technologii 2G. - W tej sytuacji polecamy przełączenie ręczne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

orange do bani

hahaha
popieram tę opinię 215 nie zgadzam się z tą opinią 39

No pięknie, a w właśnie pisałam z takim jednym Krystianem...
popieram tę opinię 77 nie zgadzam się z tą opinią 21

ORANGE

W sieci orange przeważnie coś się dzieje chyba czas najwyższy ją zmienic
popieram tę opinię 171 nie zgadzam się z tą opinią 10

Kiedy w końcu będzie można normalnie dzwonić? To już kolejna awaria sieci Orange..
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 4

Orange najgorsza sieć w Polsce.

Jakość ich usług i obsługi jest tak beznadziejna, że aż szkoda słów. Uciekłem od nich trzy lata temu, po zmarnowanych tam siedmiu latach. Choć wtedy to była jeszcze Idea i nie było źle. Ale po przejęciu przez Francuzów i połączeniu z TP jakość spadła na łeb na szyję. Traktują klienta jak zło konieczne, a mili są tylko przed podpisaniem umowy. Potem spadaj na drzewo i się bujaj frajerze, podpisałeś umowę to płać i płacz, a my cię zlewamy i może łaskawie pomożemy ci z twoim problemem jak grzecznie poczekasz trzy miesiące.

Nie polecam nikomu, jest teraz taka konkurencja, że trzeba być masochistą, aby u nich siedzieć.
popieram tę opinię 167 nie zgadzam się z tą opinią 20

Działalność monopolisty !

Monopolista czyli Orange ! Czas nareszcie ukrócić działalność tego francuskiego badziewia ! Brak szacunku dla klienta i bałagan !
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 12

Może pracownicy firmy Networks zastrajkowali

Dziwaczne tłumaczenia a umowę z kim podpisywałem ?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Orange to sieć dla biedaków, najniższe ceny i najniższa jakość

zasięg w windzie pada, obsługa do bani
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 53

szopX

To straszne, masakra, dobrze że fejsbuk działa. Normalnie koniec świata.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 10

Między innymi dlatego zrezygnowałem z Orange, po gługiej współpracy.

Do tego te ciągłe smsy typu - wygraj BMW itp. A gdy kilka lat temu przenosiłem numer to zachowanie kobiety z obsługi pozostawiało wiele do życzenia. Ale muszę przyznać, że nie tylko w Orange miałem problemy z zasięgiem. Teraz będąc w innej sieci mam podobne problemy. Chyba wiadomo w której :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę tak samo jak ty

bo siedzę w domu na utrzymaniu rodziców nie muszę chodzić do pracy i żadnych spraw załatwiać to po co mi telefon ważne że neta i kablówkę mam.

Dziękuję wam kochani rodzice za netta 120 Mb/s i kablówkę.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Networks to połączenie Orange i T-Mobile

Mają wspólne anteny więc jak jedno pada to i drugie padnie (jeżeli wina jest po stronie stacji bazowej).
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Plusik dla firm

Play dla reszty
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Awariaaa ...

Awaria jest nie wiadomo kiedy na prawiaaa , ale rachunek jak zawsze przyjdzie w terminie i kwota bez zmiany i uwzględniania awarii ...
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry