Widok

Awaria sieci Orange w Gdańsku

Opinie do artykułu: Awaria sieci Orange w Gdańsku.

Z powodu awarii stacji bazowych, obecnie 9 tys. użytkowników sieci Orange w Gdańsku, ma problemy z połączeniami. Nieznany jest termin usunięcia awarii.Od rana otrzymujemy sygnały od czytelników, którzy skarżą się na to, że nie działa sieć telefonii komórkowej Orange. Jak ustaliliśmy, obecnie nie działa w Gdańsku kilkadziesiąt stacji bazowych co oznacza, że około 9 tys. klientów sieci Orange nie ma dostępu do usług głosowych w technologii 2G. - W tej sytuacji polecamy przełączenie ręczne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisałam na ten adres Neila zobaczymy efekty

Orange

Jak do tej pory z***ane orange nie dziala cały czas przerywa rozmowy nic nie slychać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I takie są skutki k o n s o l i d a c j i orange i t-mobile

Centertel było ok. Idea też, choć nawet w filmach się nabijali że przerywa. Orange zaczęło oszczędzać, po wchłonięciu przez TP S.A. zeszło na psy a gwoździem do trumny była konsolidacja z T-mobile.

a przy okazji: kiedy będzie LTE ? I czyim pomysłem była konsolidacja???

fajnie by bylo jak by wyłączyli całą sieć na miesiąc

fajnie by było jak by wyłączyli całą sieć na miesiąc chociaż byśmy pogadali ze znajomymi twarzą w twarz. Już nie umiecie żyć bez telefonu???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nina

Orange do bani - nawet zwykły sms wystarczy, aby poinformować o awarii, ale Orange ma gdzieś klientów - czas najwyższy po kilkunastu latach u jednego operatora - odejść - Operator, który lekceważy swoich abonentów, i tak samo jest z reklamacjami - Orange !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cziczi

zawsze kazdemu mowie ze orange to kiepska siec i złodz....... na fakturach i innych rzeczach

Orange Pruszcz Gd

Od pół roku w Pruszczu zrywa połączenia, traci zasięg itp. W budynkach tylko przy oknach. Mam wrażenie, że zasięg jest, ale słaba siła.
Napisałem reklamację do Orange. W odpowiedzi usłyszałem, że ciągle rozwijają sieć i moje problemy są związane z dołączaniem nowych telefonów. Śmieszne.

Orange !!!!!!

Ja wg się nie dziwę że Orange ma czasem problemy ponieważ jest w tej sieci najwięcej klientów dlatego mogą być nieraz zakłócenia z powodu przeciążenia sieci :) A wy ludzie od razu gadacie że ta sieć jest do kitu ..................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

W Orange nigdy nie ma lacznosci zasiegu takie dxiady dobrze ze plajtuja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To zapłać rachunek i wtedy się oglądasz bez problemu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

orange

obsługa klienta katastofalna
dla nich tylko kasa się liczy

klient nie liczy się
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś wcześniej napisał że sieć Orange jest dla ubogich

Chociaż uważam że jesteśmy raczej biednym narodem przy minimalnej gwarantowanej pensji 1200zł do ręki to jednak taniość wcale nie musi iść w parze z bylejakością . Przykładowo mam od roku bezpłatny dostęp do internetu "AREO2" i działa mi on bardzo dobrze, natomiast skuszony ofertą wakacyjna Orange wykupiłem u nich pakiet 6 Gb za 6zł i co po prostu tragedia. Miało być szybciej bo w Areo2 jest ograniczenie do 512 kbit/s a zamiast tego w Orange często gęsto netu nie było wcale. Jeżeli chodzi o szybkość to i owszem dochodziła do 3 Mb/s zaraz po nawiązaniu połączenia a apotem spadek do prędkości mniejszej niż w bezpłatnym necie. Jeżeli to ma być akcja promująca usługi to pogratulować.

bllow

o jaa, co ja teraz zrobie

miałem ten sam problem, aż kiedyś puściły mi nerwy i na infolini powiedziałem że nie życzę sobie otrzymywania od orange żadnych sms, poza niezbednymi do swiadczenia uslug.
jak reka odjał.

Ja mialem kiedys play

i bylem zadowolony teraz do niech przeszedlem z gow.... plusa. plus to najgorsza siec w polsce wyprzedzila nawet orange.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzien jak co dzien

Mam telefon sluzbowy w orange... najgorsze co moze byc zasieg slaby, nie laczy, fikcyjne "uzytkownik tego numeru ma wlaczony telefon lub..." ciagle problemy, najwieksze g....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry