Widok

Awaria sieci Orange w Gdańsku

Opinie do artykułu: Awaria sieci Orange w Gdańsku.

Z powodu awarii stacji bazowych, obecnie 9 tys. użytkowników sieci Orange w Gdańsku, ma problemy z połączeniami. Nieznany jest termin usunięcia awarii.Od rana otrzymujemy sygnały od czytelników, którzy skarżą się na to, że nie działa sieć telefonii komórkowej Orange. Jak ustaliliśmy, obecnie nie działa w Gdańsku kilkadziesiąt stacji bazowych co oznacza, że około 9 tys. klientów sieci Orange nie ma dostępu do usług głosowych w technologii 2G. - W tej sytuacji polecamy przełączenie ręczne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe czy wiecie...

że i tak niezależnie od tego pod jaką nazwą operatora logujemy swój telefon do sieci będziemy korzystać z jednej wspólnej infrastruktury?
Bedziecie podniecać się promocjami, licytować się ilościami minut , jakością usług i prędkościami oferowanymi przez swojego operatora a wszystko i tak będzie przechodziło przez te same stacje bazowe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszyscy operatorzy...

mają swoich klientów głęboko w d...
Klient to jest baran do strzyżenia a nie przyjaciel któremu operator będzie fundował prezenty.
Ludzie są sami sobie winni, pchają się drzwiami i oknami, godzą się na wszystko i podpisują niekorzystne umowy aby tylko dostać do rączek nową zabawkę.
Im więcej plumkających zabawek w rękach ludzi tym gorszy sygnał z bts.
Zamiast narzekać przestańcie wiązać się cyrografami u operatorów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak?

Je?li usunieto, to dlaczego nadal nie mam zasiegu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

myśl,chyba przez megafon...

... z wieży kościoła albo masztu bts.
Skoro cześć fonów ustawionych na 2G straciło łączność z bts to niby jak mają dostać ten komunikat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no racja jak się zasieg przełączy na orange to straszna lipa :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

za 10zl mam nieograniczone rozmowy ze znajomymi

bez podpisywania umowy w tym s****-play jak coś zrypią pójdę gdzie indziej, fakt nie mam 17rdzeniowefo fujhd twarzoksiazka ready taging my słitfocia telefonu za 1zl ( koszt z umowy średnio 70% ceny rynkowej w dniu premiery) a ty dalej dziel na sieci i marki i inne pierdoły zamiast na to co zyskujesz a co tracisz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzis?

Co kilka dni są problemy z połaczeniami , od ich słynnego unowocześnienia które podobno miało polepszyć komunikację

SKANDAL

to nie jest pierwsza awaria w ciągu ostatniego pół roku. Chyba faktycznie trzeba się zastanowić nad przejściem do konkurencji. Bo tu jest już brak słów.!
A rekompensaty żadnej.. co innego jak konta regularnie nie doładujesz to odrazu straszą cię wyłaczeniem numeru.. albo dzwonią z pierdołami o jakiś promocjach i d*pę zawracają. Przedstawiciele tej firmy są poprostu śmieszni. Dziś w trakcie tej awarii zadzwoniłem z stacjonarnego na biuro obsługi orange, konsultant który odebrał telefon-stwierdził że ja sobie coś w telefonie rozwaliłem i mam sam sobie ten problem rozwiązać... Jestem oburzony i mam w du**e płacić za coś za co jak jest jakiś problem po ich stronie nie mogę korzystać!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krystian, którego znam by nie powiedział, że za dużo ma dziwczyn

niestety!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masakra

dawac do play tam działa wszytko okey
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a mi sie dzis Play sam przestawil 2X na Orange...

Jak to wyjasnicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ide do play'a

jw. i tak tego nie czytacie ale ja przez wasza awarie stracilem prace.super.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak szybko ukryli

informacje

ZA CO MY PŁACIMY !!!

ZA AWARIE powinni nam dać coś gratis, ludzie potrzebują telefonów i przez to orange traci klientów sam sie zastanawiam czy nie zmienić na play polecam tą sieć bez żadnych awarii i tanio
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

niekoniecznie sam mam abonament w tmobile

ale bez telefonu. Abonament wynosi 19 zł i mam w nim 400 minut do wykorzystania we wszystkich sieciach oraz w sieciach stacjonarnych w całej europie (a to akurat jest dla mnie ważne). Żadna 'karta' nie da ci takich warunków. Oczywiście co innego jak ktoś kupuje telefon w abonemencie to wtedy musi abonamentem spłacić ten telefon i nie różni się to wiele od kupowania na raty. Dobrze jest, że klienci mają wybór i każdy może sam zadecydować co dla niego jest dobre.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

orange

no małoletnie zachłanne pseudo prezesi łykneli tpsa i takie są tego skutki
brak fachowców to jest główna przyczyna takich problemów no i pazerstwo

unowoczesnianie sieci

Mam kolege ktory pracuje w serwisie Orange i mowil ze takie zreczy moga sie zdarzac, gdyz wymieniaja nadajniki na nowsze aby zapewnic wszedzie ten najszybszy internet lte stad takie jaja czasem. To jak z budowa drog musi byc pzrez jakis czas ciezko aby potem bylo lepiej no coz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry