Widok

Awaria sieci Orange w Gdańsku

Opinie do artykułu: Awaria sieci Orange w Gdańsku.

Z powodu awarii stacji bazowych, obecnie 9 tys. użytkowników sieci Orange w Gdańsku, ma problemy z połączeniami. Nieznany jest termin usunięcia awarii.Od rana otrzymujemy sygnały od czytelników, którzy skarżą się na to, że nie działa sieć telefonii komórkowej Orange. Jak ustaliliśmy, obecnie nie działa w Gdańsku kilkadziesiąt stacji bazowych co oznacza, że około 9 tys. klientów sieci Orange nie ma dostępu do usług głosowych w technologii 2G. - W tej sytuacji polecamy przełączenie ręczne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwne bo to samo moge napisac o kazdej sieci w głównie o Play

Abonamenty są dla frajerów co łapia sie na marchewke telefon apotem narzekaja !! Z Ery dostaje spam 2 razy dziennie .w całej histori to play była najgorszą siecią!W orange swietych niema ale obecnie maja najlepsza oferte na karte .Dziadostwo w Orange jest podobne co w innych sieciach .Z ery niedługo tez sie wyprowadzam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Musza

se kupic scheisfony
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

orange niemam problemów z połaczeniem zasieg 100%

za to play to był koszmar nigdy tam abonamentu!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

Jak mnie

wygasnie umowa z orange , to se kupie tel. satelitarny i w d. bede mial ziemski zasieg .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja nie posiadam komóry

i mam to w Du...e.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetna porada!

A co mają zrobić osoby ze starymi telefonami, których nie da się przełączyć?!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Networks-konsolidacja Orange i Ery

RBS-y od Nokia-Siemens (bankrut) i Huawei(złodziej i prądożerca)...po konsolidacji obie sieci to dramat, przynajmniej jeżeli chodzi o zasięg a i czas oczekiwania na sygnał po wybraniu numeru, 3-4 krotnie dłuższy niż przed konsolidacją.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

po konsolidacji to praktycznie ta sama sieć a tej samej infrastrukturze utrzymana.

RBS-y od Nokia-Siemens i Huawei...po konsolidacji obie sieci to dramat, przynajmniej jeżeli chodzi o zasięg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie tylko esy dochodzą. :)

Prawda Krystian?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Orange srorange

Posiadam służbowy w tej sieci - beznadzieja - ale przez to w pracy mam dziś luuzik...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

chciał Cie zwolnić

nic dziwnego, że źle było słychać
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 0

Orange to jakaś parodia. Miałam umowę na 3 lata, dobrze, że mi się kończy. Nigdy więcej nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Taka wielka sieć, a nie potrafi zapewnić zasięgu w każdym miejscu w kraju. To chyba podstawa, żeby móc korzystać z telefonu zgodnie z głównym przeznaczeniem? Na każdym urlopie za miastem musiałam chodzić i szukać zasięgu, żeby choćby smsa wysłać, bo o dzwonieniu mogłam zapomnieć.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przede wszystkim sieć ORANGUTAN

po wykryciu usterki powinna wysłać komunikat głosowy że jest problem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

rąbać Orange

szmaciarze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry