Widok

Awaria sieci Orange w Gdańsku

Opinie do artykułu: Awaria sieci Orange w Gdańsku.

Z powodu awarii stacji bazowych, obecnie 9 tys. użytkowników sieci Orange w Gdańsku, ma problemy z połączeniami. Nieznany jest termin usunięcia awarii.Od rana otrzymujemy sygnały od czytelników, którzy skarżą się na to, że nie działa sieć telefonii komórkowej Orange. Jak ustaliliśmy, obecnie nie działa w Gdańsku kilkadziesiąt stacji bazowych co oznacza, że około 9 tys. klientów sieci Orange nie ma dostępu do usług głosowych w technologii 2G. - W tej sytuacji polecamy przełączenie ręczne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok,w sumie jestem bi

ok,w sumie jestem bi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie, od rana nie mogę się nigdzie dodzwonić, przez godzinę w ogóle nie chodziły smsy. Jest 14.30 i teraz są tylko smsy,a zadzwonić nie można. Ale rano, gdy próbowałam się dodzwonić to pobierali za to opłaty. Niby grosze, ale zawsze. Tak nie powinno być. Porażka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak żyć

Premierze jak żyć, jak żyć? ( bez orange )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

t-mobile

też nie mozna dodzwonic sie od 3 godzin z sieci T-mobile...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Problemy z czym przez te 6 m-cy ???

ja mam nju i działa bez problemu rozmowy bez limitu (3000 minut m-c) przy rachunkach 19 zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba z orange nie z tepsy....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja już dawno ją zmieniłem

ze względu na swoje reklamy na telefonach które beznadziejnie wyglądają i blokady simlock
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

przejdź na stacjonarny z TPSY. forum to pole do popisu dla marud i frustratów....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Awaria

Awaria może się zdarzyć,ale potrzebna jest szybka,uaktualniana informacja.Dlaczego brak informacji na stronie Orange.Sa tam wszelkie informacje o możliwościach usług ,ale o zgłaszaniu awarii brak.
Telefon infolinii nie działa.Można również informować przez radio,telagazetę itp.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak sieci

życie starciło sęs
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodałabym do tego niemiłosierny spam smsowy i telefoniczny. Potrafią wysyłać po nocach smsy z jakimiś pseudo promocjami, ofertami, dzwonią średnio raz na tydzień z jakaś ofertą jak nie ubezpieczenia, to zmiany rachunku, albo ankietami. Chyba powariowali... Potrafią dzwonić trzy cztery razy dziennie, powiesz że nie chcesz to zadzwonią za kilka dni znowu..

Ja mam inna siec i nic takiego u mnie nie wystepuje, jedynie przed końcem umowy jakiś telefon chyba był, ale powiedziałam że załatwię w salonie i już nie dzwonili. Za to u męża w orange ciągle zawracaja tyłek. Także odradzam te sieć również.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

i masz swiety spokoj i nikt do ciebie nie dzwoni.

bo nie masz zasiegu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odbieraj tylko od chlopakow
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

T-Mobile

Tak samo jak Orange ma awarię dziwne ,ze nikt o tym nie pisze.Czas usunięcia awarii nieznany,tak usłyszałam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Olewają ciebie i tyle co tu mędrkować

Ludzie prowadzący interesy powinni masowo pozywać ORANGE o odszkodowania za straty powstałe w wyniku ich niekompetencji. PO kilku milionach złotych strat oczy by się im otworzyły.

czyżby ta awaria to Twoja sprawka?

Podejrzewam Krystian, że to Twoje rozmowy z dziewczynami przeciążyły sieć. Szacun, ale dobrze że postanowiłeś się ograniczyć dla dobra ogółu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyżby ta awaria to Twoja sprawka?

Podejrzewam Krystian, że to Twoje rozmowy z dziewczynami przeciążyły sieć. Szacun, ale dobrze że postanowiłeś się ograniczyć dla dobra ogółu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serdecznie zapraszam

Witam i serdecznie zapraszam
play.Pl
790 500 500
*500
do góry