Widok

Awaria składu SKM

SKM padła w Redłowie, awaria składu
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję skm, że codziennie spóźniam się do pracy.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może pora szybciej z domu wychodzić i jechać wcześniejszą SKM?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 33

Witamy kolejny piękny dzień w jednej z najbardziej dobrych do życia aglomeracji w Polsce!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

No przecież ku..a mać
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skm to barachlo

Wlasnie nas wywalili z pociagu na peron. Teraz jade jakims skladem do wrzeszcza. Nawet jakby to byl darmowy srodek transportu to bym czul ze nie swiadczy on uslug adekwatnych do ceny. Za co ja place te 150 zl/mc. Drugi dzien z rzedu spozniam sie do pracy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może pora

Żeby PKP zaczęło się wywiązywać z zawartych umów (zakupione bilety nimi są), a nie tylko "za utrudnienia przepraszało"? To w ogóle kpina, że na czas tak okrojonych składów, z których jeszcze połowa jeździ do Wrzeszcza tylko, chcą całości opłaty za bilet.
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 3

One się ostatnio notorycznie spóźniają

W ciągu ostatniego miesiąca widziałam może ze dwie, które przyjechały punktualnie.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zjedz snikersa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20

Czy jadą w strone Gdyni z gdańska śródmieście???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdefekowal. Następny był 7.12 do Śródmieścia.

Luxtorpeda z klimą. Właśnie jest na Żabiance. Tłumy ludzi jak śledzie w beczce+ rowerowi pasażerowie.... Powinni tego zabronić
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba w tym przypadku to nie wcześniejszą, ale conajmniej 3 kursy wcześniej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyż to nie logiczne?

Skoro wypada sklad do Śródmieścia to ten co zwykle konczy bieg we Wrzeszczu powinien jechac do Śródmieścia. Ale to juz jest zbyt trudne....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Śmieszne. Dorośli poważni ludzie. Za których bez wątpienia się uważacie a nie potraficie wyciągnąć wniosków. Tez dojeżdżam SKM. Tez mnie to irytuje. Ale zamiast skarżyć się na raporcie trójmiasto. Wstaje pół godziny wcześniej i tyle szybciej wyjeżdżam do pracy? Efekt? Zaskakujący. Jestem na czas. Bez tłumaczeń typu "przepraszam, pociąg sie spóźnił". A wasze skargi i zale które tutaj wylewacie i tak nie maja żadnego wpływu i nic ostatecznie nie zmieniom. Może zamiast żalić sie dzień w dzień w "internetach" napiszcie reklamacje lub oficjalne zażalenie? Gadac potrafi każdy, szkoda ze nikt nie potrafi sie za to wziąć do roboty, bądź też wyciągnąć poprostu najprostsze wnioski.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 25

Super, jesteś już pracownikiem miesiąca?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie. Ale tez nie troluje w internecie jak typowy zyciowy przegryw a jednocześnie nie jestem zakałą w pracy w przeciwieństwie do ciebie ;)
Idąc twoim tokiem myślenia u mnie w zakładzie w którym pracuje ponad 20 osób. Każdy powinien być pracownikiem miesiąca łącznie z szefem? Dlaczego? Jakos każdy dojezdza i każdy wyciąga wnioski i nikt się nie spóźnia. Każdy ponarzeka ale sie da. Wniosek? Trzeba użyć mózgu, ale patrząc na twoj komentarz. Nie każdy go posiada ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

?

Jak miałoby to być możliwe. Przecież jest określona przepustowość, nie da się przepuścić innego pociągu będąc na tym samym torze. Gdzie miałby się podziać na stacji Gdańsk Śródmieście. Poza tym wtedy już w ogóle wszytko by się bardziej opóźniło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oszołomy: przesiądźcie się na komunikację miejską, po co stoicie w korkach, ja jeżdżę i jest super!
Raport: codziennie kilkanaście (jak nie kilkadziesiąt) wpisów o tym, jak to SKM się zepsuła/spóźniła/nie przyjechała, do PKM nie da się wsiąść, Dortmund się rozkraczył na środku skrzyżowania, a w Gdyni zlikwidowano kolejne połączenia.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry