Widok

Azymut

czyli proby sie nie licza? koniec z prowadzeniem skoro pewnie sa skazane na niepowodzenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

prowadzacy

To jest tylko moje zdanie ...
Rob sobie jak chcesz ...
Ale uwazam ze probowac to mozna na sobie, a nie ryzykowac ze sie kogos wyprowadzi na manowce .

Rany

Jak tutaj jest teraz nudno, no!
Okropnie!
Az sie odechciewa wracac, jakies puste pogaduszki

Za

moich czasow...

cytat

...and since I'm dead,
I can take off my head
to recite Shakespeare's quotations...

cytat do powieszenia nad drzwiami laboratorium

...interesting reaction...BUT WHAT DOES IT MEAN???!!!!

Clarice

Napisz do Stworka!
Mmmmm, napisz na przyklad jak sie czujesz kiedy tak Hannibal biega sobie na wolnosci (ostatnio Stworek widzial go w kinie. W ogole jest duzo osob ktore widzialy go w kinie ostatnio. Kiedy wyszedl sobie Stworek z sali po seansie, wyraznie zarejestrowal, jak Hannibal wchodzil do toalety, a razem z nim jakis inny gosc. Po chwili wyszedl tylko Hannibal i wygladal na zadowolonego. Wycieral usta... :)
W ogole dreczy mnie ostatnio pytanie jak zareagowalby Hani na np. naplucie mu na glowe. Reakcja moglaby byc natury ostatecznej...

azymut

no to w takim razie poprzestaje
jesli umiesz lepiej - prosze bardzo - ciekawe w jaki sposob Ty bys to zrobil

Czas na sniadanie. Najwyższy Czas.

ﯽﭽﭽﭗﺌﺄﮔ ﺢﺱﺫﺪ ﺺﺑﺯﺼﻔﺳﯾﮑ ﻁﺶﺬ

sassa ssa saa....

14 milionow muzulmanow

Bush i Blair rozmawiaja na przyjeciu podchodzi do nich jeden z gosci i pyta sie o czym:
- Planujemy 3cia wojne swiatowa.
- i Jakie plany? - pyta sie lekko zdziwiony
- Chcemy zabic 14 milionow muzulmanow i jednego dentyste.
- Dlaczego dentyste?
- Anie mowilem Tony? nikt sie nie spyta o 14 milionow muzulmanow

no to

nikt sie tu

prowadzacy

nie umiem ...
wiec po prostu tego nie robie :-)

Azymut

ciekawe czy ktos docenia w ogole taka inicjatywe. nie do przeczytania. znikam.

Nefer

Jesteś tu jeszcze? Pozdrowionka

Azymut

a ktorz z nas zna owa droge? Samo zycie ja nam dyktuje, zycie i napotykani ludzie stawiaja nam nowe zadania "robia" nowe zakrety, z uplywem czasu coraz bardziej zawile, przeszkody to zycie wysyca ta droge cierpieniem... malo kto umie wybiec na przod by zobaczyc dokad ta droga prowadzi... przewaznie Ci co wybiegaja juz do nas nie wracaja niestety...
A w prowadzeniu licza sie checi, tak tak wiem ze dobrymi checiami to pieklo wybrukowano, ale przeciez kazdy ma (podobno) swoj rozum i sam bierze odpowiedzialnosc za swoje zycie, droge, sam moze ostatecznie wybrac. Jednak samemu trudno zauwazyc wszytskie mozliwosci, czasem w chwilach watpliosci potrzebny jest taki prowadzacy co trzezwo spojrzy na wszytko i wesprze w tej trudnej wedrowce jaka jest zycie... Nie wiele jest ludzi ktorzy potrafia, a moze inaczej, ktorzy chca pokazac to swiatelko nadzieji, dla ktorego (podobno) warto zyc, ktorzy chca zmarnowac swoj cenny czas na blakajacych sie w zawilych, wysyconych samotnoscia sciezkach. Wiec nie zniechecaj innych bo wowczas niektorzy znoof zostana na polu walki sami i jedynym ich sprzymierzenicem bedzie smierc...

PS: Clarice ja to ja, nie warto zaprzatac sobie mna glowe...

prowadzacy

Trudno zeby ktos docenial brak inicjatywy :-).

Ps. I tak zdziwilem sie, ze ktos w ogole skomentowal to co napisalem :-).

A.

Nie mam pojecia kim jest A. ani kto ja prowadzi :-).
Nie sadze aby ktokolwiek kto sie zaangazowal w "prowadzenie" zwatpil po przeczytaniu paru zdan obcego czlowieka :-).
A jezeli mialoby tak faktycznie byc to mowiac brutalnie po prostu sie do tego nie nadaje i sam potrzebuje przewodnika :-).

Ps. Zniechecac ... wrecz przeciwnie ...
Oby na Twej drodze bylo jak najwiecej tych , na ktorych mozesz sie wesprzec :-) -zarowno tych co to znaja wszystkie sciezki i skroty jak rowniez tych ze szczerymi checiami :-).

Taka sobie mysl ...

Mam jeszcze pare "ciekawych" przemyslen i spostrzezen ;-)
Ale to juz chyba na innym forum :-).
Zycze wszystkim duzo szczescia i usmiechu :-).
Ps.
Jak to bylo w filmie " Swiety z fortu Waszyngtona" - "Oby wszystkie Wasze dzieci byly biale" ( nie brac doslownie - konieczny kontekst filmowy ) ;-)
Pa :-)

cisza...

trwa... przerywana gluchymi fonami... dokad zmierza czas... wierze, ze byc moze przeczytasz to... a moze i nie... pozdrawiam choc tak bardzo blisko i daleko jestes... martwie sie o Ciebie i nigdy (choc nigdy nie mow nigdy) nie zapomne Cie... nie sposob zapomniec mi gdy wciaz ****** ***

Na sniadanie

pania Anie

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Własna firma? (47 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry