Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Masaż rewelacja wątek zamknięty Polecam wszystkim super masaż miła atmosfera relax pierwsza klasa...
~Krzysztof
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 stycznia 2016

Perfekcyja! wątek zamknięty Niesamowita obsługa, klimat i wystrój wspaniały, polecam wszystkim gorąco!
~Ania
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 31 stycznia 2016

Rewelacja!!!!! wątek zamknięty Wszystko na najwyższym poziomie. Gorąco polecam.
~Ewelina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 lutego 2015

coś dla ciała i ducha wątek zamknięty Bardzo polecam salon masażu BD mieszczący się w Atrum na ul Starowiejskiej...
~Ewa
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 czerwca 2013

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Witam, zdecydowanie polecam. Wspaniały klimat, a przedewszystkim wspaniały...
~Maja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 maja 2012

Jest swietnie i perfekcyjnie!!! wątek zamknięty Bardzo czesto korzystam z masazy u Pani Doroty. Jest wspaniala i mila osoba!...
~Mari
-

dodano: 25 kwietnia 2012

REWELACJA! wątek zamknięty Wszystko jest doskonałe. Bardzo długo szukałam salonu masażu,który sprosta...
~Ewelina
-

dodano: 11 marca 2012

Coś więcej niż masaż wątek zamknięty Do Pani Doroty trafiłyśmy zupełnie przez przypadek, ale czas spędzony na...
~Paula i Madzia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2011

Magiczny dotyk kobiety. wątek zamknięty Po kilku masażach bańką chińską moje kobiece, zbliżające się do 40stki ciało...
~Eve
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 lutego 2011

niezwykle przyjemny salon masazu :) wątek zamknięty goraco polecam masaz w tym salonie! bardzo przyjemna atmosfera, nadzwyczajnie...
~Dawid
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 grudnia 2010

POLECAM WSZYSTKIM!!! wątek zamknięty Byłam dziś na masażu u Pana Bogdana i jestem bardzo zadowolona klimatem jaki...
~Lilia
-

dodano: 19 grudnia 2010

Godne polecenia ! wątek zamknięty Naprawdę warto skorzystać z oferty. Profesjonalna obsługa, przemiła...
~Jacek
-

dodano: 15 września 2010

polecam wątek zamknięty Witam Byłam na masażu u P Doroty już kilka razy .Masaż wykonany jest...
~Joanna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 grudnia 2009

POLECAM wątek zamknięty Gorąco polecam masaż u Pani Doroty. Korzystałam kilka razy z masażu bańką...
~Monika
1

dodano: 21 października 2009

NAPRAWDĘ WARTO!!! wątek zamknięty jestem stała klientka p. doroty dlatego ze widze efekty jej pracy i jestem...
~Katarzyna
-

dodano: 26 października 2009

Bardz polecam..... wątek zamknięty Byłam na masażu bańką chińską, jestem stałą klientką. Bardz chcę schudnąć i...
~pani Paulina
-

dodano: 23 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

16

wątków

do góry