Widok
Dużo informacji o tej sali znajdziecie na https://www.gdziewesele.pl/domy-weselne/betlejem
Jeżeli chodzi o Betlejem to spokojnie możesz im zaufać. Moja siostra organizowała tam wesele i była bardzo zadowolona. Dobre jedzenie ładna sala, obsługa pierwsza klasa. Są dobrze zorganizowani i nie ma nerwówki że czegoś zabraknie albo ze dzwonią do ciebie przed ślubem bo coś się im nie zgadza. Wszystko było ustalane w odpowiednim terminie i wszystko było zrobione tak jak było ustalone.
W betlejem bardzo mi się podoba. Byłam tam na weselu i na urodzinach brata. Za każdym razem wszystko perfekcyjnie przygotowane. Obsługa bardzo dobra. Rozmawiałam z koleżanką która tez tam organizowała wesele i była bardzo zadowolona. A wiem że ona jest bardzo wymagająca i trudno jej dogodzić dlatego czapki z głów dl całego personelu Betlejem skoro sprostali wymaganiom mojej koleżanki :)
Betlejem jest naprawdę dobre. Byłam tam na weselu i świetnie się bawiłam. Ładna przestronna sala Jedzenie bardzo smaczne i ładnie podane obsługa fachowa i miła. W tym roku wybieramy się do nich na sylwestra. Koleżanka była tam w zeszłym roku i mówi że było super. Mam nadzieje że w tym roku tez będzie ok
Organizowałam tam wesele i jesteśmy z mężem pod dużym wrażeniem profesjonalizmu i podejściem do klienta. Pani Kasia bardzo nam pomogła w organizacji o wszystko zadbała. Do tego bardzo ładny i przestronny lokal, ładnie urządzony i świetnie udekorowany. Serwują smaczne posiłki i sporych ilościach. Wszystko ładnie i apetycznie podane (gorące dania są gorące). Polecamy
Byłam tam na weselu i dobrze się bawiliśmy z mężem. Wszystko przygotowane i prowadzone w jak najlepszym porządku. Nie ma do czego się przyczepić. Sala przestronna i wygodna, obsługa w odpowiedniej ilości, sprawna i miła. W przyszłym roku planujemy tam urządzić przyjęcie komunijne naszej córki i jak na razie wszystko jest ok.
Bawiłam się na weselu w Betlejem i nie mam zastrzeżeń. Powiem więcej to idealne miejsce na taką imprezę. Wszystko dopracowane w każdym szczególe. Pyszne, świeże i urozmaicone jedzenie serwowane przez bardzo miłą i sprawną obsługę. Sam lokal w ładnej cichej i klimatycznej okolicy. Warto to miejsce wziąć pod uwagę podczas organizacji wesela
Organizowałam wesele w Betlejem i nie mam zastrzeżeń. A nawet powiem więcej cieszę się że wybrałam to miejsce na wesele. Pani Kasia bardzo mi pomogła przy całej organizacji. Chętnie doradziła co i jak zrobić, poleciła tez fajna orkiestrę. Lokal ładny, przestronny i ładnie udekorowany z dużym ogrodem. Jedzenie serwują pierwsza klasa. Smacznie i ładnie podane. Obsługa tez bez zastrzeżeń.
Ja również organizowałam tam wesele. Było super. Pani Kasia miła i serdeczna pomogła mi bardzo przy organizacji imprezy. Jest otwarta na propozycję i chętnie coś doradzi. Bardzo ładnie przygotowali sale bankietową. Serwowali pyszne jedzenie. Obsługa tez bardzo dobra. Polecam ich i na pewno jeszcze coś tam zorganizuję.