Widok

BIELIZNA ŚLUBNA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
HEJ :) MAM PYTANKO GDZIE DOSTANĘ FAJNĄ BIELIZNĘ ŚLUBNĄ ? CZY LEPIEJ WYBRAĆ SIĘ DO SKLEPÓW ŚLUBNYCH CZY PO PROSTU DO SKLEPÓW Z BIELIZNĄ ? ZALEŻY MI PRZEDE WSZYSTKIM NA DOBRZE LEŻĄCYM STANIKU BEZ RAMIĄCZEK, MYŚLAŁAM O TRIUMPHIE ALE JAK NA RAZIE BYŁAM W TRIUMPHIE W TESCO ALE MAŁY WYBÓR MIELI.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy któraś z Was wie może gdzie mogę dostać ładną bieliznę ciążową pod suknie ślubną w trójmieście?
image
Nasz kochany żółwik jest już z nami:*
Dziewczyny Może wiecie gdzie mogę dostać stanik z obniżonym zamknięciem z tyłu, do sukienki ślubnej z gołymi plecami. Widziałam w internecie ale wolałabym kupić w Trójmieście.
Ania polecam Ci Agnes na Władysława IV w Gdyni. Mają dużo staników takich typowo do sukni slubnej i do tego resztę można dobrać. Pani mi doradziła super, sama bym chyba w końcu się poddała. Jestem bardzo zadowolona, wczesniej mierzyłam w triumphie ale nie pasował a w innych sklepach z bielizną zero wyboru,,,
widziałam w alfie centrum na pietrze sklep z bielizną, o ile mnie pamięć nie myli ESOTIQUE czy jak to tam idzie, na szybie maja napisane ze mozna u nich skorzystac z porady brafitterki, mozesz do nich zatelefonowac i zapytac czy to aktualne, moze maja tez inny sklep swojej sieci o byc moze dogodniejszej dla ciebie lokalizacji.
Czy w trójmieście jest gdzieś taki salon gdzie ktoś kto się na tym zna doradzi mi w wyborze?
polecam salon sukien ślubnych Agnes - każda znajdzie coś dla siebie. Przeszłam całe trójmiasto i tam znalazłam coś na swój biuścik i w przystępnej cenie.
jeśli zależy Ci na dobrze leżącym staniku, polecam intimissimi. sama kupowałam jakieś 2 tyg temu. w żadnym innym sklepie nie znalazłam nic lepiej leżącego :) i pełna rozmiarówka (zaczynając od 0).. :D
sabii kupowalam w Gdansku Wrzeszczu , ale to to samo co w Gdyni :) przez neta mozesz obejrzec co maja..
image
Ja kupiłam ostatnio bardotkę właśnie TRIUMPHA, ale w Madisonie w sklepie Noce i Dnie czy jakoś tak - nie mają jakiegoś szokującego wyboru, ale da się coś sensownego znaleźć :P
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
no właśnie myślałam o lingerii, kupowałaś w Gdyni na Żwirki i Wigury?
zalezy jaki masz biust, ja np kupilam w lingerii piekna bardotke :)
image
ja kupiłam świetnie leżącą bardotke w ESOTIQ
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
do góry