Widok
BŁAGAM O POMOC!!!
Wskutek pewnych okoliczności zewnętrznych (o których nie chciałabym tu w szczegółach się rozpisywać) zostaliśmy bez sali na wesele!!! Czy jest szansa, że uda nam się jeszcze coś znaleźć na 4 czerwca 2005. na jakieś 70-80 osób? Ratujcie!!! O zmianie terminu nie ma mowy - wszystko inne już załatwione, zaliczki popłacone, już nawet grawerka na obrączkach z datą ślubu jest!
BŁAGAM...JEŚLI KTOŚ O CZYMŚ SŁYSZAŁ ODPOWIEDŹCIE PROSZĘ NA TEN WĄTEK... Może ktoś z was zrezygnował z jakiegoś lokalu akurat na ten dzień? POMOCY!!!
BŁAGAM...JEŚLI KTOŚ O CZYMŚ SŁYSZAŁ ODPOWIEDŹCIE PROSZĘ NA TEN WĄTEK... Może ktoś z was zrezygnował z jakiegoś lokalu akurat na ten dzień? POMOCY!!!
Ja na Waszym miejscu obdzwoniłabym i objechala dosłownie wszystkie miejsca, jakie tylko znalazłabym na trojmiasto.pl - kategoria : hotele i restauracje - jest tego naprawde cala masa, wiem bo sama szukalam miesiac temu. Widzialam, że Witch napisała o Srebnym Młynie -my wlasnie mamy tam wesele i powiem, że tyle osób to tam sie nie pomiesci ( max. 60 i to bedzie dosc ciasno ) i wlasciciel ostatnio nam mowil , że mam juz bodajze caly rok sprzedany. Trzymam kciuki : ))))))
DZIĘKI ZA WSZELKIE SUGESTIE! Dziś rozpoczęła się akcja dzwonienia po wszystkich hotelach, ale będzie cięzko. Organizacją wesel zazwyczaj zajmują sie bardzo konkretne osoby, które trudno zastać.
Nagorsze, że poszukujemy dużej sali i chcielibyśmy, żeby to było w miarę blisko, więc sugerowany Półwysep Helski zdecydowanie odpada :(
Jeśli macie jeszcze jakieś sugestie piszcie PROSZĘ!!!
Nagorsze, że poszukujemy dużej sali i chcielibyśmy, żeby to było w miarę blisko, więc sugerowany Półwysep Helski zdecydowanie odpada :(
Jeśli macie jeszcze jakieś sugestie piszcie PROSZĘ!!!