Widok

BŁĘNE OPINIE- TRÓJKA NIE JEST DEWELOPEREM.

Trójka Temat dostępny też na forum:
Proszę nie pisać bzdur , Przedsiębiorstwo Inwestycyjne "Trójka" Sp. z o.o. nie jest deweloperem tylko Generalnym Wykonawcą .Osoby piszące paszkwile nie posiadają umów , albo nie bardzo wiedzą z kim je zawarli , jeżeli podają nieprawdziwe informacje .
Jeżeli chodzi o jakość robót to usterki-jeżeli występują należy zgłaszać do dewelopera , od którego nabyto lokal. Budynki w porównaniu z innymi trójmiejskimi firmami dorównują jeżeli nie przewyższają standardem wykończenia średnią dla budownictwa wielorodzinnego.
Zajmuję się sprzedażą nieruchomości na rynku pierwotnym i wtórnym wiec porównanie jest z pierwszej ręki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Cytuję

'Budynki w porównaniu z innymi trójmiejskimi firmami dorównują jeżeli nie przewyższają standardem wykończenia średnią dla budownictwa wielorodzinnego'

U mnie dwa razy odsyłałem panów z kwitkiem, tyle było poprawek.

Nie wspominając o rocznych i więcej opóźnieniach w przekazywaniu lokali.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wielki Kack

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Znacie może dewelopera Semeko z Gdyni? (8 odpowiedzi)

Znacie może dewelopera Semeko z Gdyni? Myślę o kupnie mieszkania w Morska Park w Gdyni, który...

do góry