Widok

BPH, byłe GE

Witajcie. Czy ktoś z Was odpowiadał na ogłoszenia o pracy w banku BPH?
Stanowiska: Asystent ds. obsługi telefonicznej, czy też Asystent ds. sprzedaży telefonicznej.
Aplikację się wysyłało na adres kaja.derlatka......
Czy ktoś dostał telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną? Ktoś był w okresie październik, listopad?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nit nic?
we wrześniu do mnie zadzwonili, rozmowa przez telefon, pytania proste dla każdego kto używa przeglądarki internetowej np. połaczenia szyfrowane
za dwa dni miała być rozmowa w siedzibie ale nie oddzwonili, po kilku dniach mail że nie przyjęli
Pytania o połączenia szyfrowane? Ciekawe...
kaja.derlatka znowu atakuje, ale tym razem na stronie ofert pracy w PUP...dwa razy do niej aplikowałam i żadnego odzewu...tylko ciągłe te same ogłoszenia!!!!
kogo szukają???
Jakoś nie widzę jej ogłoszeń na stronie PUP. Ja aplikowałam sześć ;)
Sama nie wiem kogo i czego szukają, bo ja np. mam niewielkie doświadczenie w bankowości. Może mój wiek nie pasuje? :D
W końcu mam 35 lat - stara d. ze mnie ;)
http://www.psz.praca.gov.pl/hr/PoSearch/summaryview.php?do=poSummary&gio=1287444&from=poSearch&bgio=&als=poszukujacypracy&data=2012-11-27

to ogłoszenie BPH na email kaja.derlatka....raz w tygodniu ono pojawia się i tak od paru miesięcy...może nie szukają pracownika tylko taniej siły roboczej...brak słów...
fajna rekrutacja, fajnie ludzie. Nie dzwonią do osób, których CV nie pasują zupełnie, nie spełniają oczekiwań. Do mnie zadzwonili bo zajmowalam sie sprzedaza, do kolerzanki też. sama rekrutacja bardzo przyjemna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do mnie zadzwonili i na spotkaniu byłam - super atmosfera, fajna rekrutacja. Może się nawet dostanę :)
Ja bralem udzial w rekrutacji w październiku. Rozmowa telefoniczna bardzo przyjemna, nastepny etap tez. Udalo mi sie i dostalem ta prace
A jak warunki płacowe? Jak to tak naprawdę wyglada u nich? I najważniejsze: na jakie stanowiska aplikowaliście?
widze , że pr-a Bph-a działa nadal na celujacy...hahahha

najpierw was przyjmą wycisna jak szmatę i wywala na zbity py....

ot takapolityka korporacji, jak jestescie na to gotowi to polecam bo kase mozna zarobic fajna, ale z mózgu sieczka totalna.
Grzesiu ma chyba schizofrenię, bo dwa posty nad jego wypowiedzią osoba o nicku minisia chwaliła się doświadczeniem w sprzedaży i tym, że jej "kolerzanki" też tam pracują.
Ludzie, czy Wy naprawdę nie wiecie, że pisząc komentarze widać wasze IP?
własnie to IP miałem na myśli pisząc o PR-au:)

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

do góry