BPS

Firmy kurierskie

Gdańsk, Lubczykowa 5

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patrycja W. - opinia wątek zamknięty Wrażenia jak najbardziej na tak. Po nieudanej próbie nadania paczki przez...
~Patrycja W.
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 2 kwietnia 2021

Polecam, szybko i profesjonalnie wątek zamknięty Wysyłam głównie lokalnie ale i krajowe przesyłki też im zlecam bo ceny mają...
~Zadowolony klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2017

Omijajcie z daleka wątek zamknięty NIE POLECAM tej firmy omijajcie ja z daleka lepiej wysłać poczta polska niż...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 marca 2015

super ekspresowo, tanio i obsługa REWELACJA! wątek zamknięty Po tym jak "Siódemka" nie informujac mnie- poprostu nie przyjechała,bo kurier...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2014

Rzetelna firma kurierska wątek zamknięty Polecam wszystkim, którym zależy na pewności dostarczenia paczki,...
~Ida
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2013

BŁYSKAWICA !!!!!! wątek zamknięty Po raz pierwszy skorzystałam z przesyłki kurierskiej nie ukrywam, iż wybrałam...
~Jolanta
-

dodano: 8 lutego 2013

Uratowali mi życie wątek zamknięty 2 maja musialem wyslac paczke (łóżeczko) a ze gabaryty byly jak to okreslili...
~daniel
7

dodano: 5 maja 2011

NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA wątek zamknięty W PONIEDZIALEK ZAMOWIOPNY KURIER W SRODE MIAL YC KTOS PO PACZKE NIEPOJAWIL...
~ANIA
1

dodano: 20 grudnia 2012

asia - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra firma ! Polecam ,bede korzystac nadal :)
~asia
-

dodano: 23 grudnia 2012

Tylko ta firme polecam !!!!!!!!!!! wątek zamknięty Od kilku lat wysylam paczki do Niemiec przez BPS i jeszcze nigdy mnie nie...
~Malgorzata
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 września 2012

REWELACJA! wątek zamknięty SOLIDNA FIRMA, POLECAM KAŻDEMU!
~ADRIANNA
-

dodano: 16 lipca 2012

Podziękowanie za usługę . wątek zamknięty Jestem b zadowolona że znalazłam taką firmę która powoduje zadowolenie...
~Bożena P
1

dodano: 4 czerwca 2012

terminy!!! wątek zamknięty Zamówiłem kuriera, ładnie podjechał, zabrał paczkę, dostarczył następnego...
~slav
3

dodano: 27 stycznia 2010

NIE POLECAM!! strata czasu wątek zamknięty Nie polecam jeśli chodzi o wysyłkę dużych paczek np. palet. Do firmy...
~Mocno wkurzony
5

dodano: 27 grudnia 2009

Bardzo dobra obsługa wątek zamknięty Szybkie dotarcie paczki, tanio, miły Pan kurier. Szkoda, że nie miał przy...
~Pawellus
-

dodano: 11 lutego 2012

MEGA FIRMA wątek zamknięty Pragnę polecić firmę B.P.S miałem do wysłania paczkę 30kg .Google a tu...
~kubadm
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 października 2011

Najgorsza firma w Trójmieście wątek zamknięty UWAGA na tą firmę! Zamówiliśmy kuriera rano, przesyłka miała dojść do 17 tego...
~Anna
1

dodano: 26 sierpnia 2011

Pierwsze wrażenie super wątek zamknięty W największe zimowe śnieżyce, gdy inne firmy odmawiały przyjmowania przesyłek...
~Fitness LEON
1

dodano: 31 stycznia 2011

mistrzostwo swiata wątek zamknięty Generlanie wszystko w porządku, ale pobrania księgowane z pewnością nie są w...
~Kasia
-

dodano: 26 stycznia 2011

szybko i sprawnie wątek zamknięty wprawdzie monitoring mają jeszcze uproszczony, ale informację o stanie...
~Andrzej Zawadzki
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
43

24

wątków

do góry