Widok

BRAK MELDUNKU A ZAPIS DZIECKA DO SZKOŁY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam , mam dziecko i jesteśmy bez meldunku. Za rok będę musiała a właściwie powinnam zapisać syna do szkoły. Czy orientuje się ktoś czy będę mogła to zrobić czy szkoły robią problem takim rodziną , dzieciom bez meldunku , może ktoś znalazł się w podobnej sytułacji i możę mi pomóc ?? A może mogł by być meldunek czasowy który też nie wiem czy udało by mi się załatwic?? :-((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mysle ze moga robic problemy - najpierw brane sa pod uwage dzieci z danego rejonu potem spoza rejony ale majace rodzenstwo w danej szkole a potem jak sa miejsca dzieci spoza rejenu - jak nie ma pani meldunku to nie jest brana wogole pani pod uwage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale Pani mówi że podaje dwa adresy czyli meldunek jest a ja go nie mam wogóle więc mi mogą robić problem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nie miałam problemu, nawet nikt w szkole nic nie mówił na ten temat. Podaję zawsze adres zamieszkania i adres zameldowania. Odnoszę wrażenie, że wszędzie ten pierwszy jest ważniejszy.
Zalezy w jakiej okolicy jest szkoła. W takiej gdzie mało dzieci nikt problemów robić nie będzie. Chyba że szkoła ma nadkomplet dzieci z rejony wtedy mogą nie przyjąć.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Sędzia Breza-Kłos (3 odpowiedzi)

Witam, czy kogoś rozwodziła sędzia Wiesława Breza-Kłos? Proszę o opinie.

do góry