Widok

BUTY

Wesele Temat dostępny też na forum:
butki biale
butki
moze cos dla siebie znajdziecie...
rozgladalam sie ostatnio po sklepach, niewielki wybor, a juz takich bardziej letnich w ogole jak na lekarstwo... :-( moze w salonach slubnych sa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
myslisz ze mozna w nich gdzies jeszcze wyskoczyć? moze i tak, moze po prostu ja mam troszke inny styl i do mojej garderoby by takie buty nie pasowaly. nie znaczy to jednak ze moj styl to wyciagniete swetry itd. szpileczki jak najbardziej na jakies wyjscie, ale raczej takich jak na obrazku chyba bym nie potrafila wlozyc . mysle ze to kwestia gustu
pippi23 ja sie z toba nie zgadzam ze to sa buty na jeden raz na balu sylwestrowym na ktorym bylam bylo dzuzo dziewczyn ktore mialy takie buty. Bardzo fajnie to wygladako.

image

butki ktore wam pokazalam oczywiscie sa do jednorazowego uzytku, bo raczej wiekszosc z nas na pewno by ich nie ubrala po slubie np do pracy, ale moim zdaniem jesli nie liczyc sie z kasa to na slub sa przepiekne. czy ktos moze pokazac mi butki slubne ,w ktorych, jest szansa, ze jeszcze kiedys bedzie okazja zeby je zalozyc. pomocy!!!! proszę o foto
Te sa sliczne.
image
Tylko ja chce gladkie.

image

Mi sie bardzo podobaja takie butki
image
To sa te z grubym paskiem (ta wielka klamra mi sie nie podoba)

image

Wybiez sie do carrefura do Rylko i zapytaj o nową kolekcje ja juz kupiłam i szczerze polecam

A czy jest już gdzieś nowa klekcja butów ślubnych Ryłko ? :-) mam na myśli raczej sklepy w Gdańsku. :-)
Pozdrawiam :-)
oczywiscie buty do slubu muszą miec zakryte palce... bo bedziesz miała je podeptane hihi... ja buty kupilam sobie u Ryłki ...całe skorzane takie jakie mi sie podobały...mozna je pozniej nosic...uważam ze tam sa bardzo fajne fasony... a przede wszystkim wygodne.. pozdrawiam i polecam sklep Ryłki w Gdansku...
ja mam takie same..ale bezowe i troszke nizszy obcasik...sa bardzo wygodne
a mnie sie podobaja tez te sandałki z odkrytymi palcami, ale do slubu to chyba niesmaczne...
sama nie wiem

meg

Ja do butów dostałam też wkładki które utrzymują stopę 'w miejscu' więc mysle ze bedzie ok
image
moje są identyko:)
image
Kupiłam je na gildi za 139 zł.
image
ładne te wszystkie butki, ale no cóż, na codzień to ja bym takich nie włożyła
no bo ... e nie pasują mi do reszty ciuchów :P :)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
o boze..... co ja narobilam......... chcialam pokazac propozycje butow slubnych a zagracilam pol watku.......
zaraz cos zamieszam i sproboje jeszcze raz
sorkiiiiiiiiiiiii
image
propozycje butow typowo slubnychimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
image
image
róz w modzie ślubnej...:)

Della
image
meg1 ja w sumie tez nie chcialam kupic butow na 1 okazje. widzialam w geant fajne biale szpileczki ze skorki z odkryta pieta.butki byly biale a szpileczka i podeszwa czarna. no i zgrzalam sie na te pantofelki bo po weselu moglabym w nich cale lato smigac, ale wszystkie kolezanki odradzaja mi takiego pomyslu i mowia ze to bedzie wiocha pelna. dlatego zaczelam poszukiwac tzw.butow jednorazowych, takich jak witch. sa piekne ale pozniej sie beda kurzyc w pudelku. a jak ty masz zamiar rozwiazac ten problem zeby isc do slubu w uniwersalnych butach. ratuj!!!
pipi, ja mam takie nóżki "delikatne" więc nie bój się :) pozatym mam 40 tke i jestem kompletnie nieprzyzwyczajona do obcasów, z uwagi na mój koszykarski wzrost, , takich nawet malutkich
i wole się zabezpieczyć :) czyms bardziej papuciastym. Może nie będe zmuszona zmianiac butków... ale na wszelki wypadek :))))) ?!

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
no teraz to mnie zalamalas.............
do góry