Widok

BUTY

Wesele Temat dostępny też na forum:
butki biale
butki
moze cos dla siebie znajdziecie...
rozgladalam sie ostatnio po sklepach, niewielki wybor, a juz takich bardziej letnich w ogole jak na lekarstwo... :-( moze w salonach slubnych sa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mierzyłam super butki w A....s w Gdyni, w całkiem rozsądnej cenie..150 pln ;o)
ja kupiłam w tamtym tygodniu- zamaiwałam bo nie było na polce buty rylko- jest nowa kolekcja za 195 zł i co najwazniejsze buty ryłko mają takie cieniutkie poduszeczki na podeszwie - dla mnie to przewazylko o wyborze no i są bardzo ladne klasyczne- moze ubiore jeszcze kiedyś do spodni albo letniej sukienki...

o, jest juz nowa kolekcja? jak bylam 2 tyg. temu w Batorym to panienki nie wiedzialy kiedy ani tak naprawde czego mozna sie spodziewac...
Ale tak naprawde to podobaja mi ste tego typu:

image
a takich nie widzialam w ofercie Rylko...

zobacz w carrefurze

oki, sprobuje. dzieki!

tam jest bardzo mila pani, poproś ja o katalog- na pewno ci uzyczy ja wybralam swoje z katalogu wlasnie :))) powodzenia

ryłko też jest namanhattanie i w Alfa centrum :) myślę że coś znajdziesz :) dla mnie ryłko miał tylko takie mało delikatne płaskie laczki z twardej skórki, więc sie nie zdecydowałam :(

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
a ja w sobote kupiłam sobie buciki ryłko :) pani spóścila mi cenę na 185 :) bo to ostatnia para :) i jeszcze powiedziała, że jeśli mam ochotę, to mogę je spokojnie wymienić jeśli spodobają mi się jakieś inne (oczywiście jeśli moje butki będą nie noszone), ale i tak nie mam zamiaru :) a te buciki są z koziej skórki i są bardzo wygodniutkie, wogóle nie czuje się obcasiku :)
pozdrowionka

Ja kupiłam buty na Gildi, jest sporo bucików choć prawie to samo na kazdym stoisku.
rozumiem ze juz macie sukienki , skoro kupujecie buty , ja poczekam na wiosenno-letnie kolekcje na pewno cos szalowego znajde;)

image
image
image
Ja najpierw kupiłam buty, wiedziałam tylko że sukienka będzie biała, kupiłam je wczesniej bo b. mi sie podobały, a sprzedawczyni powiedziała ze dziewczyny w tym roku wykupuja białe buty na studniówki wiec sie zdecydowałam zeby kupic je wczesniej.
no ja sukienke juz mam od Listopada :o)
ale to srednio dobra kolejnosc, bo teraz musze szukac butow, ktore wysokoscia beda pasowaly do sukienki - za niskie, to sie potkne o spodnice, za wysokie tez nie bardzo... Na szczescie obcas 7,5 cm jest w miare popularny :-)

jeszcze nie i to chyba dobra kolejność (patrz odpowiedź elajzy), wiem natomiast w jakim będzie kolorze i chodziłam z kawałeczkiem materiału :)

A ja nie wiem co na te moje szkity włożę. Jestem generalnie liliputosem, wiec powinnam się podwyższyc do poziomu 165 cm conajmniej, ale z drugiej strony mam kregoslup jak u babci, wiec szpilki typu 7,5 cm odpadaja, a nie chce miec ciżemek ortopedycznych ;)) Widziałyście coś ciekawego na średnim obcasiku ???

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
ja szukam butkow na niezawysokim obcasie,zeby byly wygodne i mozna bylo cala noc w nich przetanczyc...nie znalazlam jeszcze takich co by mi sie podobaly,zreszta chyba tez poczakam na sukienke najpierw

image

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"
image

image
[/url]
[/img]
Ja kupiłam na 5 cm obcasie,a wyglądają tak
image
ja mam identyko, ale na obcasie 3 cm :)

image
[/url]
[/img]
ja mam jeszcze wkładki zapobiegające ślizganiu sięstopy w butkach,podobno są superowe na takie imprezy
image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (219 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry