Widok

BUTY...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No wiec skoro mam sukienke to teraz czas na poszukiwanie butow ;) Szukam butow bialych, na obcasie okolo 6cm (w dodatku dosyc stabilnym czyli takim szerszym a nie cieniutkiej szpilce) z odkryta pieta.
W salonie A.... nie mieli mojego rozmiaru - moga sprowadzic, pod warunkiem ze na 100% je kupie - a czy ja wiem czy one beda wygodne??? To rownie dobrze moge kupic sukienke bez mierzenia...

A wiec mala sonda:

Gdzie Wy kupujecie swoje buty??????????

[img]image[/img]

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja będę szukała wszędzie:)
nie chcę takich "typowych ślubnych" z salonów, bo nie dość,że drogie to nigdzie indziej ich już nie włożę...dlatego kupię sobie jakieś fajne, modne białe butki, w których jeszcze troszkę "pośmigam";)

Ja tez myslalam o takiech ktore jeszcze gdzies kiedys wloze :) Moze nawet skorzane, chociaz satynowe (bez zadnych ozdobien) tez wchodza w gre.. Niestety wszystkie jakie dotychczas mierzylam nie sa zbyt wygodne :( A musze miec z odkryta pieta (bo z zakryta to dopiero beda niewygodne...)

Myslalam o tym, ze jak na lato kupie sobie biala toerbke to biale buty tez mozna przeciez wlozyc, wiec szukac bede takich uniwersalnych. Mam rowno miesiac na poszukiwania :)

[img]image[/img]

ja miałam satynowe z koralikami, takie najbardziej pasowały do mojej sukni, gorset był ozdobiony koralikami... i tak sobie myślałam jak ja biedna wytrzymam, buty raczej średnio oddychające... obcas dość cienki.. przygotowałam cały zestaw plastrów i myślałam że się będę obklejać po północy (tym bardziej że mnie każde buty na początku obcierają) i wiecie byłam mile zaskoczona:)) w tej całej euforii i szczęściu nic a nic nie czułam, a skakałam w bucikach prawie do rana:) koło 3 zdjęłam i dalej skakałam na boso:))) na drugi dzień stopy miałam ciut obolałe, ale minimalnie:)) naprawdę nie będziecie w Ten Dzień myślały ani o butach ani o stópkach:))

image
Ja kupiłam swoje bardzo wygodne, na obcasie 7 cm w Ryłko (kolekcja ślubna). Buty ze skóry, białe no i ceny niższe niż w salonie ślubnym
Ja kupilam w Beauty za 135 zl. I tez sprowadzali dla mnie numer, ale nikt mi ich nie kazal kupowac. Gdyby mi nie pasowaly zostaly by w salonie. W Beauty jest duzy wybor.
Pozdrawiam
Ja również kupilam sliczne biale butki z Ryłko w Batorym :)

image
Ryłko albvo Wierzchołowski, tylko tam zresztą kupuję tam wszystkie moje buty akurat do ślubu kupiłam w Ryłko, polecam
Ja kupiłam w sklepie Wierzchołowskiego bardzo fajnie czółenka firmy Sagan bez pięt w kolorze ecru, są bardzo wygodne i co najważniejsze moge je później nosic na co dzień
image
A mozna wiedziec gdzie jest ten salon obuwniczy Wierzcholowskiego??? Dzieki :)

[img]image[/img]

O ILE SIĘ NIE MYLĘ TO JEST W BTORYM W GDYNI, ale nie jestem pewna kiedyś napewno był teraz już dawno tam nie byłam, bo u nas jest w Wejherowie i nie muszę tam jździc. W Batorym napewno jest Ryłko.
Dokładnie ten salon jest w Batorym na ostatnim piętrze o ile dobrze kojarzę
image
Wejdzcie w przeglądarkę na www.bialebuty.pl. Są tam b.fajne butki.
No wiec tak... buty kupilam, ale... Nie sa calkiem bielutkie bo maja takie delikatny bezowy wzor na czubkach - czy znacie jakis sposob zeby tez wzor jakos ukryc??? Czym to mozna zamalowac?? Jak sie nie uda, to poszukam innych a te zostawie sobie do chodzenia na codzien (no - moze na troszke elegantsze okazje niz do pracy ;)) - byly na szczescie taniutkie :) Ogladalam dzis sporo bialych - nie takich typowo slubnych bo w Deichmannie i jzu bylam zdecydowana na jedne - mialy wprawdzie ciemnobezowy obcas i podeszwe (te ktore kupilam wczoraj maja jesniejszy) ale po zrobieniu w nich kilkunastu krokow w sklepie widac bylo ze fatalnie sie beda zaginac - to byly z takimi "czubkami" wiec sa dlugie i sporo sie zaginaja. No i nie kupilam - szkoda bo gdyby nie podeszwa i to zaginanie to bylyby idealne (i rowniez tanie :))
A swoja droga kto mi powie dlaczego producenci wymyslaja taki debilny kolor podeszwy i obcasa do bialych butow?????? Ciemny bez to jeszcze lagodniejsza wersja bo wiele jest brazowych lub czarnych... Idiotyzm...

[img]image[/img]

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry