Widok
B&W
Dziewczęta, juz jakiś czas tu zaglądam i "wyłuskałam" wiele informacji, które z pewnością przydadzą się w organizowaniu naszego najpiękniejszego dnia w życiu w sierpniu 2006. Przeglądałam wiele ofert jeśli chodzi o fotografów no i bez żadnych wątpliwości wiem, że Black @ White robią zdjęcia, które mają duszę i nie są oklepane. Właśnie takie zdjęcia chcemy mieć z naszego ślubu i wesela!! Jak na razie staram się zorientować troszeczkę i dlatego mam pytanko: w jakich granicach cenowych oscylują ich usługi?? Wiem, że jeśli chcę się czegoś dowiedzieć to powinnam się kontaktować z nimi, ale mi chodzi jedynie o orientację na razie. Dlatego bardzo proszę o jakieś info.
Pozdrowionka :)
Pani Julito, zadna firma nie będzie szczęsliwa jezeli jej oferta, ceny, poradu slubne itp, będzie wklejana w wątki na forach internetowych, tymbardziej na takich gdzie w duzej mierze przebywają osoby z konkurencyjnych firm i pod niezalogowanymi nikami plują jadem na lewo i prawo. To jest własnie brak kultury. Pozdrawiam.
http://www.bw.dj.pl
http://herandhisvision.blogspot.com

http://herandhisvision.blogspot.com

najlepiej chyba nie odpowiadać na takie durne zaczepki - wiadomo przecież o co chodzi.... a jeśli ktoś B&W posądza o brak kultury to mi ręce opadają bo Ci co śledzą forum wiedzą, że ich wypowiedzi sa zawsze na poziomie i na właściwy temat.
A konkurencja to mogła by się zając doskonaleniem warsztatu zamiast urządzać dzicinne prowokacje na forum.
pozdrawiam
up gate
A konkurencja to mogła by się zając doskonaleniem warsztatu zamiast urządzać dzicinne prowokacje na forum.
pozdrawiam
up gate
Autor: sonatka 13-08-2005 17:30 wyślij odpowiedź
Dziewczęta, juz jakiś czas tu zaglądam i "wyłuskałam" wiele informacji, które z pewnością przydadzą się w organizowaniu naszego najpiękniejszego dnia w życiu w sierpniu 2006. Przeglądałam wiele ofert jeśli chodzi o fotografów no i bez żadnych wątpliwości wiem, że Black @ White robią zdjęcia, które mają duszę i nie są oklepane. Właśnie takie zdjęcia chcemy mieć z naszego ślubu i wesela!! Jak na razie staram się zorientować troszeczkę i dlatego mam pytanko: w jakich granicach cenowych oscylują ich usługi?? Wiem, że jeśli chcę się czegoś dowiedzieć to powinnam się kontaktować z nimi, ale mi chodzi jedynie o orientację na razie. Dlatego bardzo proszę o jakieś info.
to wg Ciebie jest rekalam B&W ????
Bo dla mnie jest to post sonatki.... oj ludzie.... zaczynacie mnie wkurzać
mężatka
to wg Ciebie jest rekalam B&W ????
Bo dla mnie jest to post sonatki.... oj ludzie.... zaczynacie mnie wkurzać
mężatka