Widok

B&W

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczęta, juz jakiś czas tu zaglądam i "wyłuskałam" wiele informacji, które z pewnością przydadzą się w organizowaniu naszego najpiękniejszego dnia w życiu w sierpniu 2006. Przeglądałam wiele ofert jeśli chodzi o fotografów no i bez żadnych wątpliwości wiem, że Black @ White robią zdjęcia, które mają duszę i nie są oklepane. Właśnie takie zdjęcia chcemy mieć z naszego ślubu i wesela!! Jak na razie staram się zorientować troszeczkę i dlatego mam pytanko: w jakich granicach cenowych oscylują ich usługi?? Wiem, że jeśli chcę się czegoś dowiedzieć to powinnam się kontaktować z nimi, ale mi chodzi jedynie o orientację na razie. Dlatego bardzo proszę o jakieś info.
Pozdrowionka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja pisałam do was jakiś czas temu maila i niestety nie dostałam odpowiedzi a szkoda ... w takim razie napisze jeszcze raz moze tym razem mi sie uda uzyskac odpowiedz :))) pozdrawiam
Admin - ile ci zapłaciło B&W za takie okrojenie tematu - jakbyś wywali całośc to można by zrozumieć a wywalenie ktytyki B&W i tego że czerpią pomysły z zachodnich stroch to po prostu chamstwo i piiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jestem tego samego zdania co "konkurencja". zostalo zachwalanie b&w i nic poza tym. zenujace jest to forum...nic dodac, nic ujac.
do góry