Widok

Bactrim

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pomaga Waszym dzieciom?

Moja córka od 3 tygodni ma mokry i suchy- na przemianl- kaszel, tylko w nocy, dostawała Eurespal i Mucosolvan i żadnej poprawy.

Dzisiaj byłyśmy znów u lekarza i dostała Bactrim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pomaga ale to prawie antybiotyk
ja polecam na kaszel Phetotux

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sumamed to siekiera, wybija wszystko co się da, koniecznie podaj po nim probiotyki i jogurty. Ja dostałam go jako dorosła osoba w baaaardzo ciężkim ataku grypy; chodziłam jak naćpana i bardzo dużo spałam.
My kiedyś raz dostaliśmy jak po kuracji antybiotykowej infekcja jeszcze do końca nie ustąpiła.Niby pomogło ale więcej razy nie stosowaliśmy.Słyszałam kiedyś niepochlebne opinie na temat tego leku i że często nie pomaga i kończy się jednak na antybiotyku.

Moja córcia też ponad 2 tygodnie walczy z katarem,nic tylko katar,gęsty zalegający trudny w wydobyciu go.Podaję Mucofluid od wtorku i jakby lepiej ale do ideału daleko.

Ten właśnie katar w nocy spływa i też powoduje ataki kaszlu...
Majka a może to alergia ??
u nas w rodzinie stosowany bactrim szybko pomaga widac efekt po 3 dniach takze ok
Moja Zośka nie chodzi do przedszkola.

Najpierw miała katar 2 tygodnie teraz kaszel.

Bez temperatury, apetetyt ok.
Tak ale n a krótko po po tyg w przedszkolu znowu zalapali cos i biora antybiotyk sumamed

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry