Widok

Badania prenatalne

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, przede mną badania prenatalne -11-13tydz. ciąży.
Gdzie najlepiej robić je w Trójmieście? Kogo polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr. Puzio w Invicta, dobrze wszystko wyjaśnia i polecany przez równie dobrego gin.-położnika.
Ja robiłam w Gdyni w przychodni nowe Orłowo u dr Ewy Mężyk- polecam, świetny lekarz. Wszystko pomiędzy, wyjaśni i nagra film na płytę cd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również polecam p. Ewe Mezyk. Jak dla mnie, to najlepsza lekarka od usg genetycznego. W internecie można przeczytać ile ukończyła kursów z usg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dorzuce dr. Olszewskiego, prowadzi gabinet z żoną we Wrzeszczu
Bardzo polecam Klinikę Olszewscy. Prowadzę ciążę u dr Hanny Olszewskiej i jestem bardzo zadowolona. Mają bardzo dobry sprzęt, dr wszystko tłumaczy, objaśnia co widzi w usg, jeśli chodzi o dodatkowe badania to je proponuje i pozostawia do decyzji pacjentki.
Chodzi o zwykle USG prenatalne czy badania prenatalne z testem PAPPA?
Na NFZ kompleksowe badania prenatalne wykonuja w Trójmieście 4 przychodnie w tym Invicta. Oraz jedna w Nowym Dworze. Ze wskazaniem np. choroby genetyczne w rodzinie albo ukończone 35 lat bezpłatni

Ja akurat znam świetną Panią doktor, na którą natrafiłam podczas wakacji - Wioletta Rozmus-Warcholińska. Może komuś też się tak trafi, że w okolicach badania wyjedziecie na urlop, a ta pani doktor przyjmuje w Częstochowie w Gyncentrum. Prywatnie można bardzo szybko się do niej dostać. Wykonuje różne badania, w tym USG w 3 i 4D. No i też ma ofertę badań bezpłatnych od unii europejskiej dla młodych kobiet. Bardzo fajna pani doktor, świetnie tłumaczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zwróć uwagę gdzie można wykonać badanie Nifty Pro. Ja znalazłam namiar na autoryzowany punkt pobrań test nifty katowice bo tam mieszkałam w czasie ciąży właśnie. Wyniki badania miałam już po 6 dniach, dostępne online. Test Nifty Pro to bezpieczne, nieinwazyjne badanie o wysokiej czułości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Czynna logopeda z Rumi z przedszkola "Pod Topolą" na showup (3 odpowiedzi)

Zróbcie co chcecie z tą informacją, ale Pani i występuje na żywo i pracuje z dziećmi...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

do góry