Widok

Badania prenatalne

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, przede mną badania prenatalne -11-13tydz. ciąży.
Gdzie najlepiej robić je w Trójmieście? Kogo polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr. Puzio w Invicta, dobrze wszystko wyjaśnia i polecany przez równie dobrego gin.-położnika.
Ja robiłam w Gdyni w przychodni nowe Orłowo u dr Ewy Mężyk- polecam, świetny lekarz. Wszystko pomiędzy, wyjaśni i nagra film na płytę cd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również polecam p. Ewe Mezyk. Jak dla mnie, to najlepsza lekarka od usg genetycznego. W internecie można przeczytać ile ukończyła kursów z usg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dorzuce dr. Olszewskiego, prowadzi gabinet z żoną we Wrzeszczu
Bardzo polecam Klinikę Olszewscy. Prowadzę ciążę u dr Hanny Olszewskiej i jestem bardzo zadowolona. Mają bardzo dobry sprzęt, dr wszystko tłumaczy, objaśnia co widzi w usg, jeśli chodzi o dodatkowe badania to je proponuje i pozostawia do decyzji pacjentki.
Chodzi o zwykle USG prenatalne czy badania prenatalne z testem PAPPA?
Na NFZ kompleksowe badania prenatalne wykonuja w Trójmieście 4 przychodnie w tym Invicta. Oraz jedna w Nowym Dworze. Ze wskazaniem np. choroby genetyczne w rodzinie albo ukończone 35 lat bezpłatni

Ja akurat znam świetną Panią doktor, na którą natrafiłam podczas wakacji - Wioletta Rozmus-Warcholińska. Może komuś też się tak trafi, że w okolicach badania wyjedziecie na urlop, a ta pani doktor przyjmuje w Częstochowie w Gyncentrum. Prywatnie można bardzo szybko się do niej dostać. Wykonuje różne badania, w tym USG w 3 i 4D. No i też ma ofertę badań bezpłatnych od unii europejskiej dla młodych kobiet. Bardzo fajna pani doktor, świetnie tłumaczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zwróć uwagę gdzie można wykonać badanie Nifty Pro. Ja znalazłam namiar na autoryzowany punkt pobrań test nifty katowice bo tam mieszkałam w czasie ciąży właśnie. Wyniki badania miałam już po 6 dniach, dostępne online. Test Nifty Pro to bezpieczne, nieinwazyjne badanie o wysokiej czułości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Karolina Misiak - Krasowska (3 odpowiedzi)

macie jakieś doświadczenia, opinie o tej Pani?

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry