Widok

Badania prenatalne w Gdyni - gdzie i za ile?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, gdzie najlepiej jeszcze wykonać badanie prenatalne ok 12 tygodnia ciąży w Gdyni. Możecie mi kogoś polecić ? Orientujecie się w cenach ?
http://mamapodbija3city.blogspot.com/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Badanie prenatalne mozna wykonac w Gamecie (na sw piotra lub derdowskiego) kosztuje 250 zl usg a test pappa 200zl. Ja bylam zadowolona sprzet dobry i Pani doktor przeprowadzajaca badanie kompetenta
wczoraj robiłam w evi med - samo usg, jeśli wyniki są ok nie ma potrzeby robić papa, koszt 240 zł, certyfikat na pewno ma P.Zabul i chyba Grzybowska
Ja robiłam u doktor Tomczyk-Małyjasiak w prywatnym gabinecie na Dąbrowie i generalnie bardzo polecam.Nie pamiętam niestety, ile płaciłam (chyba coś około 200zł z całą wizytą-ale prowadziłam też ciążę u pani doktor).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robiłam w gamecie.
Polmed w batorym - 240zł

polecam ;-)
robiłam w grudnu w gamecie 250zł, ale nie byłam zadowolona.
CM Nowe Orłowo, Ewa Mężyk, 250 zł USG I trymestru - polecam
Test z krwi - Invicta lub Gameta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
w przychodni evi-MED w Gdyni na wzgórzu św Maksymiliana, koszt - 240 zł, dr Maciej Pawłowski - polecam!
Gameta Gdynia. Koszt 250 zł plus PAPPA 200 zł. Opis dokładny, płytka pamiątkowa i bardzo miła obsługa w cenie :-) polecam
Klifmed w Orlowie.
Invicta Gdańsk, poczytaj na forach i w Internecie, mają naprawdę dobre opinie
robiłam na skierowanie w przechodni Dąbrówka na Dąbrowie (mimo, że jestem z Gdańska, tylko tam były terminy na nfz. BYłam bardzo zadowolona. Na jednym z badań wyszło mi, że mam dwunaczyniową pempowinę, od razu skierowano mnie na inne, dodatkowe badania - wszystko na miejscu i na nfz. Całe szczęscie wszystkie badania potwierdziły, że mimo takiej pępowiny wszystko jest ok i własnie tulę już prawie dwuletnią panienkę

Inne tematy z forum Zdrowie

Implanty zębów (63 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Przedwczesny wytrysk Co robić? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zmagam się z pewnym problemem i on chyba tutaj najbardziej będzie pasował....

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (4 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

do góry