Widok

Badania prenatalne w Gdyni - gdzie i za ile?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, gdzie najlepiej jeszcze wykonać badanie prenatalne ok 12 tygodnia ciąży w Gdyni. Możecie mi kogoś polecić ? Orientujecie się w cenach ?
http://mamapodbija3city.blogspot.com/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Badanie prenatalne mozna wykonac w Gamecie (na sw piotra lub derdowskiego) kosztuje 250 zl usg a test pappa 200zl. Ja bylam zadowolona sprzet dobry i Pani doktor przeprowadzajaca badanie kompetenta
wczoraj robiłam w evi med - samo usg, jeśli wyniki są ok nie ma potrzeby robić papa, koszt 240 zł, certyfikat na pewno ma P.Zabul i chyba Grzybowska
Ja robiłam u doktor Tomczyk-Małyjasiak w prywatnym gabinecie na Dąbrowie i generalnie bardzo polecam.Nie pamiętam niestety, ile płaciłam (chyba coś około 200zł z całą wizytą-ale prowadziłam też ciążę u pani doktor).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robiłam w gamecie.
Polmed w batorym - 240zł

polecam ;-)
robiłam w grudnu w gamecie 250zł, ale nie byłam zadowolona.
CM Nowe Orłowo, Ewa Mężyk, 250 zł USG I trymestru - polecam
Test z krwi - Invicta lub Gameta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
w przychodni evi-MED w Gdyni na wzgórzu św Maksymiliana, koszt - 240 zł, dr Maciej Pawłowski - polecam!
Gameta Gdynia. Koszt 250 zł plus PAPPA 200 zł. Opis dokładny, płytka pamiątkowa i bardzo miła obsługa w cenie :-) polecam
Klifmed w Orlowie.
Invicta Gdańsk, poczytaj na forach i w Internecie, mają naprawdę dobre opinie
robiłam na skierowanie w przechodni Dąbrówka na Dąbrowie (mimo, że jestem z Gdańska, tylko tam były terminy na nfz. BYłam bardzo zadowolona. Na jednym z badań wyszło mi, że mam dwunaczyniową pempowinę, od razu skierowano mnie na inne, dodatkowe badania - wszystko na miejscu i na nfz. Całe szczęscie wszystkie badania potwierdziły, że mimo takiej pępowiny wszystko jest ok i własnie tulę już prawie dwuletnią panienkę

Inne tematy z forum Zdrowie

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (4 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (41 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

do góry